Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα οδηγός κινείται ανάποδα στο δρόμο. Ε, και;

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα οδηγός κινείται ανάποδα στο δρόμο. Ε, και;

ΝΕΑ

Νέα οδηγός κινείται ανάποδα στο δρόμο. Ε, και;

ΝΕΑ

Δυστυχώς όταν βλέπεις νέους οδηγούς να κάνουν τόσο σοβαρές παραβάσεις αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν πάει ή δεν γίνεται καλά…

Advertisement
Advertisement

Μην ανησυχείτε γιατί επικρατεί ένα μπάχαλο στους ελληνικούς δρόμους. Μία βόλτα για ελάχιστα λεπτά και ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως πολλά πράγματα δεν πάνε καλά εκεί… έξω.

Ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών παρανομεί και εφαρμόζει δικούς του κανόνες αρκεί να γίνει η δουλειά όμορφα και γρήγορα χωρίς να ανοίξει μύτη. Η ελπίδα για αλλαγή οδηγικής νοοτροπίας στηρίζεται στη νέα γενιά αλλά όπως φαίνεται κάτι δεν γίνεται σωστά.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsauto, μία νέα οδηγός κινείται στο δρόμο. Τουλάχιστον έτσι δείχνει από μία γρήγορη ματιά γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική. Το συγκεκριμένο όχημα που φέρει στο πίσω τζάμι το γράμμα «Ν» κινείται ανάποδα στο δρόμο!

Advertisement
Advertisement

Ποιο είναι το πρόστιμο;

Το αποτέλεσμα είναι δύο οχήματα που έχουν στρίψει από κεντρικό δρόμο να γλιτώσουν τη σύγκρουση, γιατί απλά η οδηγός αποφάσισε ότι ο δρόμος αυτός τη βόλευε! Το μεν λιλιπούτιο Citroen ami αναγκάζεται να ανέβει στο πεζοδρόμιο για να γλιτώσει το… μπαμ, το δε Honda φρενάρει (πάνω σε κεντρικό δρόμο) και περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Το παραπάνω περιστατικό απαθανατίστηκε στη λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι και μας δείχνει πως η νοοτροπία όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι και κινούμαστε στην Ελλάδα (γιατί το εξωτερικό δεν διανοούμαστε να οδηγήσουμε έτσι) δύσκολα θα αλλάξει.

Advertisement

Για τους… ενδιαφερόμενους το χρηματικό πρόστιμο όταν κινείται κάποιος σε μονόδρομο είναι 100 ευρώ που συνοδεύεται με αφαίρεση διπλώματος, άδειας κλπ. για 20 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άτυχος στο αγωνιστικό του ντεμπούτο ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης
Mercedes CLE Cabriolet: Οι πρώτες εικόνες
Θέλεις να παραγγείλεις μια Lamborghini; Υπομονή!

Advertisement