Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο θαυμαστός νέος τεχνολογικός κόσμος της BMW

Ελλάδα 4:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο θαυμαστός νέος τεχνολογικός κόσμος της BMW

ΝΕΑ

Ο θαυμαστός νέος τεχνολογικός κόσμος της BMW

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει την επόμενη γενιά ψυχαγωγίας στο Consumer Electronics Show στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Η BMW επιδεικνύει όλη τη λαμπερή νέα τεχνολογία με στο Consumer Electronics Show (CES) 2024. Αυτό περιλαμβάνει βελτιωμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας, επαυξημένη πραγματικότητα (AR), καλύτερο φωνητικό βοηθό και αυτόνομο παρκάρισμα.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για τους σημερινούς ιδιοκτήτες BMW είναι οι δυνατότητες ψυχαγωγίας που προσφέρει το Λειτουργικό Σύστημά της 9. Το σύστημα που θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα κάνει το παιχνίδι εντός οχήματος ακόμα καλύτερο.

Ήδη, η βαυαρική μάρκα επιτρέπει στους επιβάτες να παίζουν ένα βιντεοπαιχνίδι στις οθόνες του οχήματος ενώ φορτίζουν. Ωστόσο, σύντομα θα μπορούν να συνδέσουν οποιοδήποτε χειριστήριο βιντεοπαιχνιδιών Bluetooth στο όχημά τους και να παίξουν ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

Advertisement
Advertisement

Για να επιδείξουν τη νέα λειτουργία, οι συμμετέχοντες στη CES 2024 θα μπορούν να παίξουν το «Beach Buggy Racing 2», ένα γεμάτο δράση παιχνίδι αγώνων που μπορεί να παίξει ένα άτομο ή και περισσότερα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία split-screen.

Αν θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν κάτι, αντί να παίξουν ένα βιντεοπαιχνίδι, οι κάτοχοι της Σειράς 7 που διαθέτουν Λειτουργία 8.5 ή 9 θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν τηλεόραση και ταινίες στην μπροστινή οθόνη (και όχι μόνο στις πίσω σειρές). Η BMW συνεργάστηκε με το XPERI για να βελτιστοποιήσει το λειτουργικό σύστημα TiVo και οι πελάτες μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά αθλητικά και ειδήσεις και να περιηγούνται σε μια βιβλιοθήκη τηλεοπτικών σειρών και ταινιών.

Advertisement

Αυτό περιλαμβάνει την προσφορά στους συμμετέχοντες στο CES ένα «ταξίδι επαυξημένης πραγματικότητας» στο Λας Βέγκας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορέσουν γυαλιά AR και θα δουν πώς η τεχνολογία της BMW μπορεί να τους ενημερώσει για οδικούς κινδύνους, σημεία ενδιαφέροντος, πλοήγηση, ακόμη και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, τα οποία είναι όλα πάνω στον πραγματικό κόσμο.

Advertisement

Επιπλέον, η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την Amazon για να επιδείξει έναν Έξυπνο Προσωπικό Βοηθό. Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει απαντήσεις συνομιλίας σε ερωτήσεις του οδηγού σχετικά με τις λειτουργίες του οχήματος.

Τέλος, η BMW υποστηρίζει ότι θα επιδείξει το σύστημα αυτόνομης στάθμευσης Επιπέδου 4 επόμενης γενιάς στην CES 2024. Με αυτό οι πελάτες μπορούν να αφήσουν το όχημά τους και το αυτοκίνητό τους θα φύγει, θα ψάξει για ένα σημείο, θα μπει σε αυτό. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν επίσης να καλέσουν το όχημά τους σε αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βρείτε το ποιοτικό μεταχειρισμένο μοντέλο BMW που σας ταιριάζει στη Σπανός ΑΕ
Συγκριτική δοκιμή: BMW M4 CSL vs BMW V8 M3 GTS vs Porsche 911
Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ

Advertisement