Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E: Οι τιμές της στην Ελλάδα

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E: Οι τιμές της στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E: Οι τιμές της στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Ford Mustang Mach-E, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας με τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις.

Advertisement
Advertisement

Η αντιπροσωπεία της Ford στην Ελλάδα ανακοίνωσε τις τιμές των τεσσάρων εκδόσεων με τις οποίες ξεκινά η διάθεση του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, της Mustang Mach-E στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν η εισαγωγική της έκδοση είναι πισωκίνητη (RWD), με 269 ίππους και μπαταρία 75 kWh (αυτονομία 450 χιλιόμετρα), και ξεκινά από τις 54.487 ευρώ. Η πιο ισχυρή εκδοχή με κίνηση στους πίσω τροχούς με 294 ίππους και τη μεγαλύτερη μπαταρία των 98 kWh, που εξασφαλίζει αυτονομία που φτάνει τα 600 χιλιόμετρα, ξεκινά από τις 60.045 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθούν οι τετρακίνητες εκδόσεις (AWD). Η πρώτη έχει 269 ίππους και μπαταρία 75 kWh (αυτονομία 420 χιλιόμετρα) και κοστίζει από 60.375 ευρώ.

Η κορυφαία προς το παρόν εκδοχή της Mustang Mach E και η δεύτερη τετρακίνητης της γκάμας έχει 351 ίππους και μπαταρία 98 kWh (αυτονομία 540 χιλιόμετρα) και η τιμή της διαμορφώνεται από τις 67.472 ευρώ. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι και η μόνη από τις τέσσερις διαθέσιμες με τιμή προ φόρων που ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιπες τρεις υπόκεινται και στην επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Advertisement

Οι πισωκίνητες Mustang Mach-E χρειάζονται λιγότερα από 8,0 sec για το 0-100 χλμ./ ώρα και οι τετρακίνητες λιγότερα από 7,0 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται σε κάθε περίπτωση στα 180 χλμ./ώρα.

Η φόρτιση των μπαταριών των 98 kWh μπορεί να γίνει με ταχυφορτιστή ισχύος έως 150 kW κάτι που σημαίνει πως με φόρτιση 10 μόλις λεπτών οι πισωκίνητες εκδόσεις αποκτούν αυτονομία 119 χιλιομέτρων και οι τετρακίνητες 107.

Advertisement

Με τη μικρότερη μπαταρία (75 kWh) ο ταχυφορτιστής μπορεί να είναι έως 115 kW και οι αντίστοιχες τιμές αυτονομίας, πάντα για δεκάλεπτη φόρτιση, είναι 91 (RWD) και 85 (AWD) χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

H ηλεκτρική Ford Mustang Mach E έκανε “Sold Out”

Οι έξυπνες αόρατες χειρολαβές της Ford Mustang Mach-E (+vid)

Ακόμα ταχύτερη η Ford Mustang Mach-E