Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford Mustang Mach-E σε νέες περιπέτειες (video)

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford Mustang Mach-E σε νέες περιπέτειες (video)

ΝΕΑ

Η Ford Mustang Mach-E σε νέες περιπέτειες (video)

ΝΕΑ

Η Ford καταρρίπτει τους μύθους που αφορούν την ηλεκτροκίνηση μέσω του λανσαρίσματος τεσσάρων συναρπαστικών βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Μια νέα σειρά τεσσάρων βίντεο με πρωταγωνίστρια την ολοκαίνουρια και πολυαναμενόμενη ηλεκτρική Ford Mustang Mach-e θα κυκλοφορήσει η Ford, ενημερώνοντάς μας για τις πληθωρικές ικανότητες του μοντέλου.

Ειδικότερα, το ηλεκτρικό crossover καλείται να υπερκεράσει κάποιες σημαντικές δοκιμασίες, καταρρίπτοντας κάθε εσφαλμένη αντίληψη που ενδεχομένως έχει κάποια μερίδα του κοινού αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση.

Τα τέσσερα βίντεο που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Advertisement
Advertisement

MustangMach-E v. Gravity: Μπορεί η ροπή της Mustang Mach-e να αμφισβητήσει τους νόμους της βαρύτητας; Δείτε πώς η απόδοση του ηλεκτρικού pony της Ford τα καταφέρνει απέναντι σε έναν πολυέλαιο που πέφτει!

MustangMach-E v. RocketScience: Η αυτονομία της ηλεκτρικής MustangMach-E είναι εντυπωσιακή. Αλλά πώς μπορεί να μοιάζει άραγε μία «εντυπωσιακή αυτονομία»; Ένας πύραυλος 3,5 μέτρων βοηθά στην οπτικοποίηση της εκτιμώμενης αυτονομίας των 610χλμ. (στο πρωτόκολλο WLTP) της νέας Mustang Mach-E στην έκδοση extender-range και κίνηση στους πίσω τροχούς..

Advertisement

MustangMach-E v. PitCrew: Οι δυνατότητες over-the-air ενημερώσεων επιτρέπουν στην ηλεκτρική MustangMach-E να αναβαθμίζεται σχεδόν από οπουδήποτε. Μπορούν όμως οι ενημερώσεις αυτές να ανταγωνιστούν με ένα pitcrew που βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα ενός κινούμενου φορτηγού; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το μάθετε!

Advertisement

MustangMach-E v. DNA: Η ηλεκτρική MustangMach-E είναι σε θέση να μάθει τις συμπεριφορές και να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις μεμονωμένων οδηγών. Είναι όμως αρκετά έξυπνή για να διαπιστώσει τη διαφορά μεταξύ πανομοιότυπων οδηγών; Δείτε τι συμβαίνει όταν η εξατομικευμένη τεχνολογία στη νέα Mustan Mach-E έχει να αντιμετωπίσει δύο διαφορετικούς ανθρώπους που στο ανθρώπινο μάτι φαντάζουν ίδιοι.

Advertisement

«Η άφιξη και η κυκλοφορία τηςMustangMach-E είναι μια συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία αλλά και η απόδειξη του τρόπου με τον οποίο η Fordφέρνει το αύριο! Αυτή η σειρά βίντεο στοχεύει να αποδείξει τι μπορεί να κάνει ηMach-E και να διαλύσει τυχόν προκαταλήψεις που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα», δηλώνει ο PeterZillig, director, Brand & Marketing Communications, Ford of Europe.

Διαβάστε επίσης:
Ford Mustang Mach-e: Αποζημιώσεις και δωρεάν ρεύμα λόγω καθυστερήσεων
H Mustang Mach-E κονταροχτυπιέται με το… pit crew της Ford (video)
Δοκιμή: Ford Puma ST 1,5 Ecoboost 200 hp