Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ηλεκτρική Ford Mustang Mach E έκανε “Sold Out”

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ηλεκτρική Ford Mustang Mach E έκανε “Sold Out”

ΝΕΑ

H ηλεκτρική Ford Mustang Mach E έκανε “Sold Out”

ΝΕΑ

Ενώ ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το αναγεννημένο Ford Bronco, υπάρχει ένα άλλο Blue Oval που περιμένει στα σκαριά. Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική Mustang Mach-E στα τέλη του περασμένου έτους σε επιλεκτικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα, η αυτοκινητοβιομηχανία έλεγε ότι οι κρατήσεις για τα μοντέλα της First Edition συμπληρώθηκαν σε μόλις οκτώ ημέρες. Τώρα, η Ford προσφέρει περισσότερα, αλλά δεν θα τα παραγγείλετε μέσω αντιπροσωπείας.

Αντ ‘αυτού, η Ford χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και τα social media προκειμένου να προσελκύσει τους αγοραστές της πρώτης έκδοσης της ηλεκτρικής Mustang. Η ειδική εκστρατεία θα περιλαμβάνει τα πάντα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως τους ιστότοπους, όπως το Spotify και το Uncrate, ενώ θα καλέσει ακόμη και τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Ίντρις Έλβα, ο οποίος βοήθησε τη Ford να λανσάρει τη Mach-E τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ακριβής διαδικασία παραγγελίας είναι ασαφής – η Ford δεν μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες εκτός από το να πει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τα δρώμενα στο internet και να ενεργήσουν γρήγορα εάν θέλουν να προβούν σε παραγγελία.

Advertisement
Advertisement

Η Ford δεν αποκάλυψε πόσα μοντέλα First Edition αποτελούν μέρος της καμπάνιας. Ωστόσο, αυτά αναμένεται να είναι επιπλέον μοντέλα, εκτός από αυτά που εξαντλήθηκαν στο παρελθόν κατά το λανσάρισμα. Εκπρόσωπος της Ford είπε στη Motor1.com ότι οι πελάτες ήταν απογοητευμένοι από τον μικρό αριθμό διαθέσιμων αυτοκινήτων στα πρώτα βήματα της Mustang Mach E First Edition. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Grabber Blue, Carbonized Grey και Rapid Red, και προφανώς το χρώμα θα είναι συγκεκριμένο για τις τοποθεσίες στις οποίες θα εμφανίζονται τα αυτοκίνητα. Με άλλα λόγια, εάν δείτε μια First Edition και θέλετε να κάνετε παραγγελία, το χρώμα που βλέπετε είναι αυτό που θα πάρετε.

Η Ford δεν αναφέρει ακόμη πόσα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν συνολικά. Πιθανώς είναι μικρός ο αριθμός των αυτοκινήτων που θα διατεθούν. Για παράδειγμα, η Ford ανακοίνωσε πως έλαβε 3.500 κρατήσεις για το Bronco First Edition σε λίγες μόνο ώρες. Όπως και να έχει, οι αγοραστές της Mach-E θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 53.000 ευρώ για να κάνουν δική τους τη First Edition.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

H Ford Mustang Mach-E είναι έτοιμη για drift

Advertisement

Το εξελιγμένο ηχοσύστημα της Ford Mustang Mach-E

Πιο δυνατή η Ford Mustang Mach-E παραγωγής

 

Advertisement