Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα εμφάνιση για τα Lexus LC και LC Convertible

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα εμφάνιση για τα Lexus LC και LC Convertible

ΝΕΑ

Νέα εμφάνιση για τα Lexus LC και LC Convertible

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της Lexus επανασχεδίασαν με διακριτικό τρόπο το LC όσο και το LC Convertible, την ανοιχτή εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

H Lexus άρχισε την παραγωγή του LC («Luxury Coupé») το 2017 κάνοντας το όμορφο 2+2 θέσεων μοντέλο της διαθέσιμο κυρίως στην αμερικανική αγορά και κατόπιν και στην ευρωπαϊκή.

Η ιαπωνική εταιρεία επανασχεδίασε μερικώς το αυτοκίνητο κάνοντάς το να δείχνει πιο σπορτίφ και περισσότερο πολυτελές και αναβάθμισε και το επίπεδο εξοπλισμού του.

Όπως έγινε γνωστό, το ανανεωμένο LC, όπως και το LC Convertible, έχει επαναρυθμισμένα τόσο την ανάρτησή του όσο και το σύστημα διεύθυνσης για να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά του και η αίσθηση που έχει ο οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, για τον ίδιο σκοπό, έχουν τοποθετηθεί νέες πλήμνες και βάσεις κινητήρα που κάνουν το όχημα πιο στιβαρό από πριν. Επιπλέον αλλαγές αφορούν τόσο στο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων, το οποίο έχει βελτιωθεί αναφορικά με τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του για αμεσότητα αλλαγής σχέσεων και οικονομίας καυσίμου, όσο και στο σύστημα πέδησης για να έχει καλύτερη αίσθηση και να είναι πιο αποτελεσματικό, συγκριτικά.

Στην έκδοση 500h, δηλαδή αυτή με τον τρίλιτρο V6 κινητήρα και τον ηλεκτροκινητήρα των 179 ίππων, οι μπαταρίες τού υβριδικού συστήματος έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Advertisement

Σε αυτή με τον πεντάλιτρο V8 ατμοσφαιρικό το σύστημα παραμετροποίησης περιλαμβάνει πλέον και την επιλογή «Expert» στην οποία απενεργοποιείται το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για να επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει καλύτερα τα σπορ χαρακτηριστικά του Lexus στον δρόμο.

Στο εσωτερικό του, στο ταμπλό έχει τοποθετηθεί μεγαλύτερη κεντρική οθόνη (12,3 ιντσών), ενώ στον εξοπλισμό του έχει αναβαθμιστεί το σύστημα «Lexus Safety System

Advertisement

Plus», έχει προστεθεί ο βοηθός «Hey Lexus», όπως και ασύρματη σύνδεση για «Apple CarPlay». Το σύστημα περιλαμβάνει περισσότερες από 100 φωνητικές εντολές, σύμφωνα με την εταιρεία.

Τέλος, το αμάξωμα των LC και LC Convertible διατίθεται με επιπλέον δύο νέα χρώματα («Sonic Copper» και «Azure Blue»), ενώ προσφέρονται και νέοι χρωματισμοί για την ταπετσαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Lexus RZ 450e στη Γαλλία
Η Lexus ετοιμάζει δυνατό διάδοχο του θρυλικού LFA
Lexus RZ 450e: Ηλεκτροκίνηση από μετάξι…

Advertisement