Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus LC 500 με αναβολικά από την Liberty Walk

Ελλάδα 12:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lexus LC 500 με αναβολικά από την Liberty Walk

ΝΕΑ

Lexus LC 500 με αναβολικά από την Liberty Walk

ΝΕΑ

Τα μοντέλα που βελτιώνει οπτικά η Liberty Walk ή τα αγαπήσετε ή θα τα μισήσετε.

Advertisement
Advertisement

Πάντως δεν περνούν απαρατήρητα.

Το νεότερο δημιούργημα της εταιρίας βελτιώσεων από την Ιαπωνία είναι ένα Lexus LC 500, το οποίο είναι ένα από τα ωραιότερα σπορ κουπέ μοντέλα που κυκλοφορούν.

Εδώ η Liberty Walk, πρόσθεσε φαρδιά φτερά εμπρός και πίσω, που συνδέονται με φαρδύτερα μαρσπιέ, αεροτομή ducktail και aftermarket αεροδυναμικό διαχύτη με εγκοπές για τα νέα τελικά εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα έχει λευκό χρώμα για να προσθέσετε τα δικά σας γραφικά (μετά από παραγγελία). Ο μπροστινός και ο πίσω προφυλακτήρας δεν έχει αλλάξει καθόλου, αλλά οι τροχοί έχουν αλλαχθεί με μεγαλύτερους σε διάμετρο και φαρδύτερους. Έχουν μοτίβο πολλαπλών ακτίνων, με λευκά στεφάνια και μαύρα κεντρικά κομμάτια.

Το βελτιωμένο Lexus έχει χαμηλότερο ύψος από το έδαφος χάρη στην ρυθμιζόμενη αερανάρτηση. Ιδιαίτερη δουλειά έχει γίνει στα φωτιστικά σώματα (πιο έντονη στο πίσω μέρος) ώτσε να μην ξεχωρίζουν από τις γωνίς του αμαξώματος για να μην χαλούν το μοτίβο του σχήματος.

Η Liberty Walk μπορεί να είναι διάσημη για τα body kits αλλά δεν ασχολείται καθόλου με την βελτίωση κινητήρων έτσι η δύναμη και οι επιδόσεις του Lexus παραμένουν στους 477 ίππους από τον 5λιτρο V8.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όταν το Lexus Electrified Sport Concept σαγήνευσε το Goodwood (+video)\
Δοκιμή: Lexus NX 450h+ Plug-in Hybrid
Τι κινητήρα θα έχει ο διάδοχος του θρυλικού Lexus LFA;

Advertisement