Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο Defender 130 V8 θα κοντράρει τη Mercedes-AMG G 63 (+video)

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο Defender 130 V8 θα κοντράρει τη Mercedes-AMG G 63 (+video)

ΝΕΑ

Tο Defender 130 V8 θα κοντράρει τη Mercedes-AMG G 63 (+video)

ΝΕΑ

Η Land Rover δημιούργησε την έκδοση «Outbound Edition» του Defender 130 η οποία προορίζεται για να προσφέρει περισσότερη πολυτέλεια, μεγαλύτερη πρακτικότητα και κορυφαίες επιδόσεις. Δηλαδή στοιχεία που εποφθαλμιούν ακόμα και τους Γερμανούς.

Advertisement
Advertisement

Ως γνωστόν, το Defender 130 είναι η μεγαλύτερη σε διαστάσεις εκδοχή του εκτός δρόμου μοντέλου της Land Rover, το οποίο, πλέον, διακρίνεται και για την τεχνολογική αρτιότητά του και τον εξοπλισμό του.

Τα στελέχη τής βρετανικής εταιρείας αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα έκδοσή του η οποία να διακρίνεται ακόμα περισσότερο εμφανισιακά, πρακτικά, εξοπλιστικά και κυρίως σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του.

Το Defender 130 «Outbound Edition», όπως ονομάζεται, διαθέτει στο εσωτερικό του στοιχεία τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα σε όσους θέλουν να εκδράμουν στη φύση αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να λερώσουν ή να χαλάσουν την ταπετσαρία και τα υλικά στην καμπίνα του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Για τον λόγο αυτό, η Land Rover διαθέτει καλύμματα από ανθεκτικό ελαστικό υλικό το οποίο καλύπτει τον χώρο αποσκευών και των επιβατών. Αυτό για το πορτμπαγκάζ διπλώνει και αποθηκεύεται πάνω από τον πίσω προφυλακτήρα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Επίσης, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν το Defender 130 «Outbound Edition» και με πολύ καλής ποιότητας ανθεκτικό ύφασμα με αδιάβροχη ιδιότητα, εκτός από τη δερμάτινη επένδυση.

Advertisement

Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει αυτόματο κλιματισμό τεσσάρων ζωνών, θερμαινόμενο και ψυχόμενο κάθισμα οδηγού με 14 διαφορετικές δυνατότητες ρύθμισης, θερμαινόμενο τιμόνι καλυμμένο με σουέτ ύφασμα και σύστημα υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα της «Meridian».

Advertisement

Οι διαφορές στο αμάξωμα αφορούν στο χρώμα του αμαξώματος και της γρίλιας στη μάσκα («Shadow Atlas Matt»), καθώς και σε αυτό που υπάρχει στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ (απόχρωση ανθρακίτη). Πέραν αυτού, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο και στα υπόλοιπα χρώματα με τα οποία το προσφέρει ήδη η Land Rover.

Η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να διατίθεται και με τον πεντάλιτρο V8 οποίος με τη χρήση μηχανικού υπερτροφοδότη αποδίδει 500 ίππους/6.000-6.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 610 Nm/2.500-5.000 σ.α.λ. Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, το αυτοκίνητο επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ,/ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά του φτάνει τα 240 χλμ./ώρα.

Τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις, σε συνδυασμό με την εγνωσμένη κορυφαία ικανότητα εκτός δρόμου κίνησης, κάνουν το Defender 130 «Outbound Edition» δυνητικό εμπορικό αντίπαλο της Mercedes-AMG G-Class 63. Το γερμανικό  μοντέλο έχει επίσης V8 turbo κινητήρα, χωρητικότητας τεσσάρων λίτρων, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους/6.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 850 Nm/2.500-3.500 σ.α.λ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Land Rover Defender 130: Απόλαυση στο maximum
Η πληθωρική γκάμα του νέου και εντυπωσιακού Defender
Έτοιμο το νέο Range Rover Sport SV (+video)