Live Κίνηση
Περισσότερα
Defender 2023

Η high-tech ψηφιακή εμπειρία της αγοράς ενός Defender

Ελλάδα 22:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η high-tech ψηφιακή εμπειρία της αγοράς ενός Defender

Defender 2023

Η high-tech ψηφιακή εμπειρία της αγοράς ενός Defender

Defender 2023

H υψηλή αισθητική και η κορυφαία τεχνολογία είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Defender. Κάτι που δεν θα μπορούσε να λείπει και από την ιστοσελίδα διαμόρφωσης του αυτοκινήτου όπως ακριβώς το επιθυμεί ο αγοραστής του.

Advertisement
Advertisement

Το Defender νέας γενιάς κατάφερε κάτι πραγματικά μοναδικό. Να διατηρήσει το εκτός δρόμου pedigreei του φημισμένου προγόνου του, φέρνοντάς το εξελιγμένο στα δεδομένα του σήμερα και τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Το πρωτοποριακό τεχνολογικό του υπόβαθρο δεν έχει ανταγωνισμό. Ενώ και η πολυτέλεια που προσφέρει αλλά και τα δεκάδες στοιχεία εξοπλισμού με τα οποία εφοδιάζεται δημιουργούν ένα όχημα που σηματοδοτεί την εποχή του και βάζει το όριο για το τι είναι εφικτό σε ένα premium αυτοκίνητο παντός εδάφους και κάθε οδηγικής συνθήκης.

Η νέα γενιά ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας μία σειρά από επιλογές τόσο στις εκδόσεις των αμαξωμάτων και κινητήρων με τα οποία διατίθεται όσο και στα εκατοντάδες στοιχεία εξατομίκευσης που παρέχονται ώστε ο κάθε αγοραστής να “χτίσει” το δικό του Defender με βάση το γούστο και το προσωπικό του life-style.

Advertisement
Advertisement

Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η επιλογή, η εταιρία προσφέρει έναν πολύ εξελιγμένο configurator. Ένα ειδικό section στην επίσημη ιστοσελίδα του Defender, όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να περιηγηθεί μέσα σε δεκάδες παραμέτρους του οχήματος, να δοκιμάσει τις αλλαγές που επιθυμεί, να προσθέσει ή να αφαιρέσει έξτρα στοιχεία και αξεσουάρ, και να έχει στο τέλος και μία εικόνα για την τιμή του οχήματος που ο ίδιος δημιούργησε αποκλειστικά με την δική του αισθητική και τις ανάγκες.

Πατώντας στην ιστοσελίδα ΕΔΩ, η σελίδα του configurator του Defender υποδέχεται τον υποψήφιο αγοραστή σε ένα πολύ καλαίσθητο και ιδιαίτερα εύχρηστο μενού. Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες και υποστηρίζονται με πολύ όμορφα γραφικά, τα οποία δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα στον χρήστη για το ποια θα είναι η τελική μορφή του αυτοκινήτου του.

Advertisement

Στα αριστερά της σελίδας υπάρχουν όλες οι βασικές επιλογές. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει τον τύπο του αμαξώματος που επιθυμεί, την πακέτο εξοπλισμού, τον κινητήρα της επιλογής του, τις ειδικές εκδόσεις.

Advertisement

Σε κάθε βήμα που κάνει το λογισμικό ανταποκρίνεται άμεσα και με πολύ όμορφη οπτική απεικόνιση, έτσι ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον σχεδιασμό του οχήματός του. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, καθώς κάθε στιγμή ο χρήστης μπορεί να επιστρέψει σε προηγούμενες επιλογές του, να προσθέσει ή να αφαιρέσει στοιχεία εξοπλισμού, να αλλάξει χρώματα και διάκοσμο.

Και όλα αυτά άμεσα και γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις, και με μία εξαιρετική αισθητική στην σχεδίαση των μενού.

Από την στιγμή που θα κάνει την βασική επιλογή στο αμάξωμα και τον κινητήρα, μπορεί να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το χρώμα του αμαξώματος και του δερμάτινου σαλονιού, τις επιλογές που έχει σε εξτρά εξοπλισμό, καθώς και στα ειδικά εξαρτήματα που τονίζουν ακόμα περισσότερο και ενισχύουν τις ασύγκριτες εκτός δρόμου ικανότητες του Defender.

Advertisement

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με παράλληλη αναγραφή των τιμών που ισχύουν για κάθε προσθήκη που γίνεται στο επιλεγμένο μοντέλο. Μπορεί για παράδειγμα ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει πόσο κοστίζει το κάθε χρώμα που επιλέγει για το αμάξωμα ή πόσο όσο επιβαρύνει την τιμή η επιλογή σε έξτρα στοιχεία εξοπλισμού.

Όλα αυτά καταλήγουν στην τελική μορφή που έχει το αυτοκίνητο με βάση τα κριτήρια που έχει βάλει ο χρήστης. Σε αυτή την σελίδα υπάρχουν η επιλογή της προσθήκης μίας άλλης διαμόρφωσης που πιθανόν να έχει κάνει ο αγοραστής έτσι ώστε να μπορεί να κάνει συγκρίσεις.

Ενώ παράλληλα μπορεί μέσω ειδικών buttons να κλείσει ένα test drive ή να κατευθυνθεί στην πλησιέστερη σε αυτόν αντιπροσωπεία, έτσι ώστε να έχει μία πιο άμεση επαφή με το Defender.

Με το νέο configurator, η αγορά ενός Defender γίνεται μία ιδιαίτερα απολαυστική και ευχάριστη διαδικασία. Μέσα από ένα premium ψηφιακό περιβάλλον αντάξιο της φιλοσοφίας και του status του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να κάνει τις επιλογές του από την άνεση του σπιτιού του.

Και μαζί να περιπλανηθεί στις αμέτρητες δυνατότητες που του δίνει το Defender να “χτίσει” ένα αυτοκίνητο με βάση το προσωπικό του γούστο. Αποκλειστικά για αυτόν με μοναδικά χαρακτηριστικά. Όπως μοναδική θα είναι και η εμπειρία που θα ζήσει με όποιο Defender επιλέξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;
Το πιο… εξτρεμιστικό χρώμα για τα 75 χρόνια του Defender
H Jeep ετοιμάζει «αντίπαλο» για το Land Rover Defender