Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση και για την Porsche 911 GT3 RS;

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση και για την Porsche 911 GT3 RS;

ΝΕΑ

Αναβάθμιση και για την Porsche 911 GT3 RS;

ΝΕΑ

Όποιος έχει στην κατοχή του την πιο ακραία Porsche 911 που έχει κατασκευαστεί ποτέ, είναι σίγουρα τρισευτυχισμένος. Ακόμα και αυτή όμως, μπορεί να δεχτεί αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στην αμερικανική 1016 Industries, εφόσον κάποιος είναι κάτοχος της Porsche 911 GT3 RS, έχει τη δυνατότητα να της προσθέσει σημαντικές αναβαθμίσεις με μεγάλα μέρη από κάρμπον. Ναι, γνωρίζουμε ότι το supercar δεν επιδέχεται ιδιαίτερης βελτίωσης στην απόδοσή του, αλλά όσοι θέλουν να το γεμίσουν με ανθρακονήματα πλέον μπορούν.

Για να δημιουργηθούν τόσα μέρη αμαξώματος που ταιριάζουν απόλυτα στην 911 GT3 RS και είναι από κάρμπον, χρειάστηκε η 1016 Industries να συνεργαστεί με την 9|Design, ώστε να τα κάνει όσο πιο ξεχωριστά γίνεται.

Advertisement
Advertisement

Παρότι συνήθως η αμερικανική εταιρεία δημιουργεί μέρη αμαξώματος που παραποιούν το εργοστασιακό μοντέλο, αυτή τη φορά δημιούργησαν κάτι πολύ πιο διακριτικό, διότι… πόσο να παραποιήσεις μία GT3 RS;

Στην ουσία, αντέγραψαν τα πλαστικά μέρη του supercar της Porsche και αντ’ αυτών τα διαθέτουν σε ανθρακονήματα.

Advertisement

Το κόστος για κάθε ένα από αυτά, από το εμπρός και το πίσω μέρος, τους αεραγωγούς, τις εισαγωγές αέρα στο καπό και στα φτερά, ξεκινά από τις περίπου 3.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 14.000 ευρώ.

Το συνολικό κόστος εάν κάποιος αγοράσει όλα τα μέρη που διαθέτει η 1016 Industries και η 9|Design ανέρχεται στα περίπου 55.000 ευρώ!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 RS
Δείτε πως επιταχύνει η Porsche 911 GT3 RS (+video)
Ασταμάτητη η πορεία της Porsche 911