Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τα αγωνιστικά του NASCAR θα είναι υβριδικά

Ελλάδα 0:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα αγωνιστικά του NASCAR θα είναι υβριδικά

ΑΓΩΝΕΣ

Τα αγωνιστικά του NASCAR θα είναι υβριδικά

ΑΓΩΝΕΣ

Η ώρα για να προχωρήσει και το NASCAR στην «επόμενη μέρα» έφτασε και ο εξηλεκτρισμός των αυτοκινήτων θα είναι γεγονός σε δύο χρόνια από τώρα.

Advertisement
Advertisement

Η μετάβαση του NASCAR στην υβριδική εποχή, θα μπορούσε να έχει φτάσει από φέτος αλλά η πανδημία της COVID-19, καθυστέρησε τις εξελίξεις.

Μιλώντας στο Sports Business Journal World Congress of Sports, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του πρωταθλήματος NASCAR, Steve Phelps, είπε ότι από το 2024, τα αυτοκίνητα θα έχουν «κάποιο τύπο υβριδικού συστήματος στον κινητήρα». Στην πραγματικότητα, η διοργανώτρια αρχή των αγώνων NASCAR, ασχολείται με το πώς θα μπορούσε να γίνει η μετάβαση σε μια «υβριδική εποχή» εδώ και αρκετά χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Αν δεν υπήρχε η ιδιαιτερότητα με την αλλαγή των δεδομένων που έφερε παγκοσμίως η πανδημία, ίσως να είχαμε υβριδικά αγωνιστικά από φέτος. Αυτό που παραμένει ασαφές, είναι το τι είδους υβριδικό σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τα αγωνιστικά στους αγώνες των πρωταθλημάτων NASCAR, καθώς η επιλογή θα μπορούσε να φέρει και αλλαγές στη διαμόρφωση των πιστών.

Αυτό γιατί θα πρέπει να υπολογιστεί και «περιοχή φρεναρίσματος» για την επαναφόρτιση των μπαταριών– κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει και στην διαμόρφωση των οβάλ πιστών. Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το να δούμε τι κινητήρας μπορεί να γίνει υβριδικός και να χρησιμοποιηθεί στους αγώνες των πρωταθλημάτων NASCAR, καθώς είναι ασαφές το αν μπορεί η υπάρχουσα κατάσταση με τα V8 σύνολα να προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα νέα αγωνιστικά του NASCAR (+video)
Ανανέωση για το Ford Focus και αναβαθμίσεις (+video)
Κίνα: Φόβοι για διαρροή ευαίσθητων δεδομένων από αυτοκίνητα

Advertisement

 

 

 

Advertisement