Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπαμπάδες, αυτό είναι το καροτσάκι σας!

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπαμπάδες, αυτό είναι το καροτσάκι σας!

ΝΕΑ

Μπαμπάδες, αυτό είναι το καροτσάκι σας!

ΝΕΑ

Πριν από λίγες εβδομάδες σας είχαμε δείξει τη διαφήμιση της Skoda για τη νέα Octavia RS, το πιο ισχυρό μοντέλο της. Σύμφωνα με το σενάριο, το sport sedan κυκλοφορούσε σε μία γειτονιά, όπου όλα ήταν «υπερβολικά»: από τα παγωτά και τη μηχανή του γκαζόν μέχρι τα παιδικά καρότσια. Η Skoda δημιούργησε το «vRS Mega Man-Pram», το οποίο απευθύνεται στους μπαμπάδες που μέχρι τώρα δεν συγκινούνταν από τον περίπατο με το μωρό τους.

Advertisement
Advertisement

Η έρευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της Skoda έδειξε ότι τρεις στους τέσσερις μπαμπάδες (76%) ήταν διατεθειμένοι να περάσουν περισσότερο χρόνο σπρώχνοντας το παιδικό καρότσι, αρκεί αυτό να ήταν πιο εξοπλισμένο και με όψη off road. Ένας στους τρεις άνδρες (33%) παραδέχτηκε ότι ορισμένες φορές ντρέπεται να σπρώχνει ένα συμβατικό παιδικό καρότσι, ενώ ένας στους τέσσερις (25%) επιμένει να αναλάβει αυτό το ρόλο η σύζυγός του.

Το καρότσι vRS φέρει καθρέπτες, προβολέα για νυχτερινές βόλτες, δαγκάνες φρένων, υδραυλική ανάρτηση, τροχούς αλουμινίου 20 ιντσών, ελαστικά παντός εδάφους και sport επένδυση στο εσωτερικό. Τώρα, το αν θα περάσει και στη γραμμή παραγωγής είναι μία άλλη υπόθεση. Φανταστείτε ότι για να χωρέσει στο πορτμπαγκάζ θα πρέπει μάλλον να οδηγείς… νταλίκα.[nggallery id=2857]