Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μόνο στο Playstation θα οδηγήσεις το Genesis Vision GT (+video)

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μόνο στο Playstation θα οδηγήσεις το Genesis Vision GT (+video)

ΝΕΑ

Μόνο στο Playstation θα οδηγήσεις το Genesis Vision GT (+video)

ΝΕΑ

Η Genesis βάζει στον ψηφιακό κόσμο του gaming το πρωτότυπο Vision GT πριν το παραδώσει στον πραγματικό κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Το δημοφιλές videogame της Polyphony, Gran Turismo τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κάτι περισσότερο από έναν προσομοιωτή οδήγησης. Είναι παράλληλα και μια υπέροχη πλατφόρμα στην οποία οι κατασκευαστές έχουν την ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν αυτοκίνητα που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον πραγματικό κόσμο.

Η Genesis αποφάσισε να ακολουθήσει ακριβώς αυτόν το δρόμο βάζοντας πρώτα στον ψηφιακό κόσμο την X Gran Berlinetta. Παράλληλα με αυτήν τη συμφωνία η εταιρεία βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει και ένα πρωτότυπο σε κανονικές διαστάσεις το οποίο έφερε στους τελικούς GT World Series Finals στη Βαρκελώνη.

Advertisement
Advertisement

Η λέξη εντυπωσιακό μάλλον είναι λίγη για να περιγράψει αυτό το σπορ αυτοκίνητο. Η αεροδυναμική του σχεδίαση, τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα που διατρέχουν σχεδόν όλο το αυτοκίνητο και το έντονο πορτοκαλί χρώμα το κάνουν μοναδικό και σίγουρα έτοιμο να κατακτήσει ακόμα και τον ψηφιακό κόσμο των videogames.

Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η Genesis έδωσε και τεχνικά στοιχεία για την X Gran Berlinetta. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με έναν V6 κινητήρα της Lambda 11 ο οποίος είναι σε θέση να φτάσει τις 10.000 σ.α.λ. με αγωνιστική χαρτογράφηση. Το σύνολο συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα Yasa E απόδοσης 201 ίππων. Συνολικά η απόδοση φτάνει τους 1.071 ίππους και τα 1.337 Nm ροπής προσφέροντας απίστευτες επιδόσεις στο supercar της Genesis.

Advertisement

Οι χρήστες (και ίσως μόνο αυτοί) του Gran Turismo 7 θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το σπορ μοντέλο της Genesis από τον Ιανουάριο του 2024 που θα είναι διαθέσιμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το hypercar της Genesis (+video)
Αυτοκίνητο με αναδιπλούμενο τιμόνι, γίνεται;
To Genesis GV80 απέκτησε επίσημα έκδοση κουπέ