Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το hypercar της Genesis (+video)

Ελλάδα 8:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το hypercar της Genesis (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται το hypercar της Genesis (+video)

ΝΕΑ

Μόνο ψηφιακά δείγματα έχουν δοθεί μέχρι τώρα από το εικονικό κόνσεπτ που δημιούργησε η Genesis το 2022 για το Gran Turismo.

Advertisement
Advertisement

Το κόνσεπτ έχει ονομαστεί από το teaser του πέρυσι Vision Gran Turismo και το ψηφιακό hypercar θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου που θα γίνει το επόμενο update στο δημοφιλές video game.

Το τελευταίο teaser που δημοσιοποιήθηκε από το επίσημο κανάλι του Gran Turismo είναι αρκετά απόκρυφο, αλλά από τα λίγα που παρατηρούνται, το hypercar θα είναι πανομοιότυπο με αυτό που έδειξε η Genesis το 2022.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα preview video που ενθουσιάζει τους λάτρεις των video game ενόψει του update.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, δεν μιλάμε για ένα ρεαλιστικό κόνσεπτ που μπορεί να δούμε από την κορεάτικη εταιρεία στην πραγματικότητα, διότι μοιάζει να απέχει από αυτά που κατασκευάζει και πουλάει.

Το ψηφιακό hypercar ίσως να κατηγοριοποιηθεί στην ενότητα των Hyper GT, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο λόγω του μακριού αμαξώματος. Γενικότερα, δεν μοιάζει με ένα κόνσεπτ που «φωνάζει» αγώνες, μηχανοκίνητος αθλητισμός ή hypercar.

Advertisement

Φέρνει περισσότερο σε κάτι με το οποίο θα ψάξεις επιδόσεις σε μία ευθεία ή θα το χαρείς στον αυτοκινητόδρομο παρά με ένα αγωνιστικό πίστας.

Οι gamers θα μάθουν περισσότερα στις 2 Δεκεμβρίου και θα μας γνωστοποιήσουν σταδιακά τη γνώμη τους.

Δείτε το teaser του ψηφιακού κορεάτικου hypercar:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο απέχουμε από το Gran Turismo 8;
Αυτή είναι η νέα Ferrari του Gran Turismo 7 (+video)
To Genesis GV80 απέκτησε επίσημα έκδοση κουπέ