Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδικές δημιουργίες με το πρόγραμμα Tailor Made της Ferrari

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοναδικές δημιουργίες με το πρόγραμμα Tailor Made της Ferrari

ΝΕΑ

Μοναδικές δημιουργίες με το πρόγραμμα Tailor Made της Ferrari

ΝΕΑ

Μια SF90 Stradale με στοιχεία εμπνευσμένα από το ηφαίστειο στο όρος Αίτνα της Ιταλίας και μια 812 Competizione σε χρώμα Blue Capri, είναι τα δύο από τα πέντε μοντέλα που θα ετοιμάσει η Ferrari για το 10o Cavalcade.

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες πριν, η Ferrari παρουσίασε μια μοναδική 812 Competizione σε χρώμα Blu Capri, ενώ τώρα έχουμε και την SF90 Stradale σε αυτό το βαθύ κόκκινο χρώμα της λάβας.

Η κόκκινη βαφή της καινούργιας πρότασης του προγράμματος «Tailor Made» της Ferrari, έλκει την έμπνευσή της από τη λάβα του Ιταλικού ηφαιστείου, με τις σκούρες γκρι επιφάνειες να είναι και αυτές «παραπομπή» στις πλαγιές της Αίτνας. Το χρώμα ρέει μέσα στο όχημα, εμφανίζεται στο πάτωμα, στην κεντρική κονσόλα και στα καθίσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το κόκκινο στις δαγκάνες των φρένων, είναι διαφορετικό.

Λίγες μέρες πριν, η Ferrari παρουσίασε μια μοναδική 812 Competizione σε χρώμα Blue Capri, στο πλαίσιο της παρουσίασης πέντε νέων μοντέλων που θα συμμετάσχουν στη 10η επέτειο του Ferrari Cavalcade. Πρόκειται για ένα road trip που γίνεται κάθε χρόνο και αφορά αυτοκίνητα και ιδιοκτήτες Ferrari. Η κόκκινη –Rosso TaorminaSF90 Stradale, είναι το δεύτερο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα Tailor Made της Ferrari είναι διαθέσιμο σε πελάτες που θέλουν να εξατομικεύσουν πραγματικά και να προσαρμόσουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να «επέμβουν» στην εξωτερική και όχι μόνο εμφάνιση , με μια σειρά από ιδιαίτερα υλικά και χρώματα για το φινίρισμα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε και τα άλλα τρία μοντέλα που θα ετοιμάσει η Ferrari για το Cavalcade.

Advertisement

Η Ferrari λέει ότι και τα πέντε αυτοκίνητα θα αντλήσουν τη σχεδιαστική τους έμπνευση από σημαντικά αξιοθέατα που συναντά η διαδρομή του Cavalcade και τέτοια είναι τόσο το ηφαιστειακό όρος Αίτνα, όσο και η Μεσόγειος Θάλασσα που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το γλυκό μπλε (Blue Capri) της 812 Competizione.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μαγεία του Cavalcade Classiche (+video)
Και το όνομα αυτής: Ferrari F1-75
Η DMC απογειώνει τη Ferrari 296 GTB στα 900 άλογα

 

Advertisement