Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μαγεία του Cavalcade Classiche (+video)

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μαγεία του Cavalcade Classiche (+video)

ΝΕΑ

Η μαγεία του Cavalcade Classiche (+video)

ΝΕΑ

Πάνω από το 80 σπάνιες Ferrari αναμένεται να βρεθούν στη Ρώμη από τις 20-22 Σεπτεμβρίου, για το 3ο Cavalcade Classiche και το τρίτο που γίνεται στην αιώνια πόλη.

Advertisement
Advertisement

 

Με αυτό το event η Ferrari προσφέρει σε πολύ καλούς και ιδιαίτερους πελάτες της την ευκαιρία να οδηγήσουν και να έχουν αξέχαστες με μοντέλα της, τα οποία έχουν γράψει ιστορία στην αυτοκίνηση. Χάρη στη συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρώμης και τα άλλα θεσμικά όργανα, οι συμμετέχοντες του Cavalcade Classiche θα περάσουν μέσα από εντυπωσιακά τοπία και τοποθεσίες, μερικές από τις οποίες δεν ήταν μέρος ενός event αυτοκινήτου, στο παρελθόν. Στην τρίτη του διοργάνωση (ένα αφιέρωμα στην ιστορία της Ρώμης) το Cavalcade Classiche περιλαμβάνει πορεία μέσα από εμβληματικές οδούς και περιοχές όπως: Η Tivoli, η Salaria, η Flaminia, η Cassia και η Appia.

Advertisement
Advertisement

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από τα περίχωρα του Lazio, περνώντας μέσα από το Borgo San Pietro την λίμνη Salto και την περιοχή Rieti, πριν την ανάβαση του Mount Terminillo και το υπέροχο Marmore Falls. Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στην ιστορία των πόλεων Todi και Viterbo με ένα πέρασμα από το Palace of the Popes.
Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην Ρώμη με διαδρομές στην Frascati, Castel Gandolfo και το Αρχαιολογικό πάρκο της Appia Antica. Η τελική παρέλαση στους δρόμους της Ρώμης θα είναι ένα μεγάλο αξιοθέατο όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες αλλά και για όλους τους φίλους της Ferrari.

Advertisement

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος είναι η περίφημη 750 Monza του 1954, η σπάνια και πολύτιμη 500 TRC του 1957 αλλά και αρκετές 275 GTB του 1964.

 

Advertisement