Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mobility 2021: Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid

Mobility

Mobility 2021: Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid

Mobility

Η Ηλεκτρική εκδοχή του Kona προσθέτει στα πλεονεκτήματα της ελευθερίας και της πρακτικότητας και αυτό του οικονομικού και φιλικού προς το περιβάλλον χαρακτήρα. Η κορυφαία έκδοση του Tucson είναι και αυτή που αποτυπώνει τα πλεονεκτήματα του εξηλεκτρισμού σε επίπεδο απόδοσης και οικονομίας.

Advertisement
Advertisement

Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid, είναι τα δύο μοντέλα που επιλέξαμε από το Line Up των SUV της Hyundai. Ένα full ηλεκτρικό B-SUV και η κορυφαία έκδοση του Tucson.

Αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug in Hybrid; H Hyundai είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και το Kona ένα από τα πρώτα μοντέλα που απέδειξαν την ευστοχία του συνδυασμού των ταλέντων ενός B-SUV με τα χρηστικά πλεονεκτήματα της αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.

Από την άλλη το νέο Tucson ανέτρεψε τα δεδομένα στην κατηγορία των SUV, με την αισθητική Sensuous Sportiness αλλά και την κορυφαία έκδοση Plug-in Hybrid, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής τεχνολογίας για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Advertisement
Advertisement

Το επόμενο βήμα στα SUV
Η πρόσφατη ανανέωση και τεχνολογική αναβάθμιση έχει ενισχύσει το Kona Electric. Η εικόνα του έχει γίνει κομψότερη διατηρώντας τον σπορ και περιπετειώδη χαρακτήρα που έχει το Kona. Ευρύχωρο, συνδεδεμένο και ευέλικτο. Το εσωτερικό, του ηλεκτρικού Kona ποιοτικό και ευρύχωρο, έχει αποκτήσει ένα ακόμα πιο hi-tech ύφος χάρη στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 10,25’’.

Advertisement

Επαναστατική σχεδίαση. Hybrid επιδόσεις

Το plug-in υβριδικό σύστημα του Tucson συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα 1.6 T-GDi Smartstream των 180 PS με έναν ηλεκτροκινητήρα 91 PS. Η συνολική απόδοση φθάνει τους 265 PS και περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενης τετρακίνησης.

Advertisement

Ένα cockpit από το μέλλον.  Η εργονομική σχεδίαση συναντά την προηγμένη τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα. Με ρέουσες γραμμές και υψηλής ποιότητας υλικά μαλακής αφής, η αίσθηση και εμφάνιση του εσωτερικού προάγονται σε νέα επίπεδα.

Το καλύτερο από δύο κόσμους: Το Tucson Plug-in Hybrid αποτυπώνει το πλεονέκτημα της υβριδικής τεχνολογίας προσφέροντας επαρκή ηλεκτρική αυτονομία για την κάλυψη των περισσότερων καθημερινών διαδρομών αλλά και την ευελιξία για μεγαλύτερα ταξίδια με τη χρήση του βενζινοκινητήρα.

Advertisement

Ηλεκτρικό και συναρπαστικό
Ο συναρπαστικός χαρακτήρας και το ταμπεραμέντο του Hyundai Kona παντρεύονται με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης σε μια πρόταση προσαρμοσμένη στο σήμερα που δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον Η υπηρεσία Bluelink Connected Car, που προσφέρεται στο πλαίσιο των έξυπνων τεχνολογιών συνδεσιμότητας, επιτρέπει στον χρήστη τον απομακρυσμένο έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και της φόρτισης, μέσω smartphone. Το Kona Electric δίνει τη δυνατότητα της βέλτιστης επιλογής με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε χρήστη διαθέτοντας δύο εκδόσεις κινητήριων συνόλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2021: Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με ABB
Σύσσωμο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Mobility 2021!
Εκθέσεις αυτοκινήτων: Αναβλήθηκε η “Αυτοκίνηση” – Ξεκίνησε η “Mobility 2021”