Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με ABB

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2021: Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με ABB

Mobility

Mobility 2021: Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με ABB

Mobility

To NewsAuto σας δίνει μία πρώτη γεύση από το αύριο και τον τρόπο που θα μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Οι νέοι επίτοιχοι φορτιστές (Wallbox) της ΑΒΒ είναι η νέα οικονομική και εύχρηστη λύση για γρήγορη και εύκολη φόρτιση του οχήματός σας.

“Συνδεθείτε” και… συνεχίστε την ημέρα σας. Εάν η τοποθέτηση είναι κάτι που σας ανησυχεί, τότε η ΑΒΒ έχει την λύση, μιας και οι νέοι Terra AC wallboxes φορτιστές της είναι εύκολοι στην εγκατάσταση με μικρές διαστάσεις που τους καθιστούν ως την πιο κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή, είτε για το σπίτι είτε για το γραφείο.

Για οικιακή χρήση
Η ABB προτείνει τους AC φορτιστές (εναλλασσόμενης τάσης) με πρίζα χωρίς καλώδιο για οικιακή χρήση. Διαθέτουν ενσωματωμένο Bluetooth & WiFi για σύνδεση με smartphone ή tablet, ώστε να παρακολουθείτε την κατάσταση φόρτισης του οχήματος σας. Επίσης με τις ενσωματωμένες προστασίες*, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, πέραν της επόμενης διαδρομής σας με το νέο σας ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ενσωματωμένες προστασίες για μέγιστη ασφάλεια: από υπερένταση, υπέρταση & υπόταση, διαρροή προς γη και αντικεραυνική προστασία καθώς και Έξυπνη λειτουργία διαχείρισης φορτίου με προσαρμογή ειδικών εξαρτημάτων (ο φορτιστής λειτουργεί όταν το σπίτι δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα για να μην πέσουν οι ασφάλειες).

Για επαγγελματική χρήση
Για το γραφείο ή την επαγγελματική σας στέγη η ABΒ προτείνει φορτιστές με με καλώδιο και ενσωματωμένες όλες τις απαραίτητες προστασίες για τον χρήστη. Είναι κατάλληλοι για ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, ανοιχτά parking χωρίς προστασία χάριν στον αντιβανδαλιστικό σχεδιασμό τους, κ.α.. Διαθέτουν ενσωματωμένο Bluetooth & WiFi για σύνδεση με smartphone ή tablet για παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης του οχήματος καθώς και παραμετροποίηση των χαρακτηριστικών του φορτιστή μέσω ειδικού application. Επίσης φέρουν και θύρες επικοινωνίας Ethernet RJ45 και RS485/P1 για σύνδεση με εξωτερικούς μετρητές ενέργειας ή άλλο σύστημα συλλογής δεδομένων.

Advertisement

Επιπλέον στην έκδοση με επικοινωνία διατίθεται δυνατότητα σύνδεσης μέσω 3G/4G (με κάρτα SIM) και επικοινωνία με σύστημα διαχείρισης Open Charge Point Protocol (OCPP1.6).

Η ΑΒΒ πάει… παντού
Σημαντικό για την εγκατάσταση ενός φορτιστή είναι η ποιότητά του και η ΑΒΒ εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς. Οι φορτιστές της ΑΒΒ έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους από απόσταση, κάτι που σημαίνει ότι η βέλτιστη λειτουργία εξασφαλίζεται χωρίς την παρουσία κάποιου τεχνικού ή του χρήστη. Ευρύ φάσμα δυνατοτήτων συνδεσιμότητας που περιλαμβάνει συνδέσεις τύπου Wifi, Bluetooth & Ethernet για εύκολο έλεγχο και άνετη ενσωμάτωση με την υφιστάμενη υποδομή.

Advertisement

Η ΑΒΒ είναι χορηγός τίτλου στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα πλήρως ηλεκτροκίνητων οχημάτων της FIA, “ABB FIA Formula E Championship”. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η ΑΒΒ και η Formula E είναι σε θέση να διευρύνουν τα όρια της ηλεκτροκίνησης. Γιατί οι ηλεκτρικοί αγώνες μπορούν να είναι τόσο συναρπαστικοί όσο και βιώσιμοι.

Γιατί να επιλέξω φορτιστές ΑΒΒ;

  • Για την υψηλή τους ποιότητα.
  • Για την ευελιξία που προσφέρουν.
  • Για την ασφάλεια και την προστασία που παρέχουν.

Ο παγκόσμιος ανεξάρτητος φορέας έχει πιστοποιήσει την ΑΒΒ για την εφαρμογή των υψηλότερων προτύπων της αγοράς. Η προστασία περιορισμού ρεύματος επιτρέπει τη μέγιστη ενέργεια φόρτισης χωρίς άσκοπη ενεργοποίηση του εξοπλισμού προστασίας της ηλεκτρικής εγκατάστασης της εφαρμογής. Ακόμα, διαθέτουν ενσωματωμένη προστασία σφάλματος γης (DC) και υπέρτασης τόσο για τον χρήστη όσο και για το αυτοκίνητο.

Advertisement

H Mobility 2021 για τις πράσινες μετακινήσεις και την ηλεκτροκίνηση διεξάγεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες είναι 17:00-22:00, το Σάββατο 11:00-21:00 και την Κυριακή 11:00-19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2021: Δείτε το μέλλον από κοντά στο Golden Hall
Ξεκίνησε η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Ελεύθερη είσοδος
Mobility 2021: Jaguar E-Pace, I-Pace και Range Rover Evoque PHEV