Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σύσσωμο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Mobility 2021!

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σύσσωμο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Mobility 2021!

ΝΕΑ

Σύσσωμο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Mobility 2021!

ΝΕΑ

Κώστας Καραμανλής, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Γιάννης Ξιφαράς επισκέφθηκαν την μοναδική έκθεση που πραγματοποιείται στο Golden Hall.

Advertisement
Advertisement

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε την μοναδική έκθεση Mobility 2021 για να δουν από κοντά τις νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση αλλά και στην αστική μικροκινητικότητα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μαζί με το νέο υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο αλλά και τον γενικό γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα της έκθεσης Mobility 2021 και συνομίλησαν τόσο με τους εκθέτες όσο και με τους επισκέπτες της έκθεσης.

Advertisement
Advertisement

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μετά την επίσκεψη στην Mobility 2021 ανάρτησε στα social media: «Είχα τη χαρά να επισκεφτώ σήμερα μαζί με τον Υφυπουργό αρμόδιο για τις Μεταφορές Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον ΓΓ Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά την έκθεση Mobility 2021, όπου παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση και την αστική μικροκινητικότητα.

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησής μας αφού σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος, μείωση της ηχορύπανσης, χαμηλότερο κόστος για τις μετακινήσεις, περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας.

Advertisement

Και βέβαια για αυτό έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που βασίζεται σε τέσσερις άξονες:

-Ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων μας

Advertisement

-Υποδομές για εύκολη φόρτιση

-Λεπτομερής παρακολούθηση της Αγοράς Ηλεκτροκίνησης

-Προετοιμασία των Μεταφορών για τη νέα εποχή.»

Advertisement

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος διαπίστωσε στην Mobility 2021 ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ!

Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση που πραγματοποίησε στα social media ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Επισκεφτήκαμε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή τo θεματικό event Mobility 2021 “Όλα είναι Ρεύμα”. Στην έκθεση είδαμε το μέλλον, την τελευταία τεχνολογία  ηλεκτροκίνησης και φόρτισης.

Είναι στρατηγική στόχευση της κυβέρνησης η δημιουργία ενός οικοσύστηματος ηλεκτροκίνησης και οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων. Το μέλλον είναι ήδη εδώ

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών συνοδεύονταν στην έκθεση από τον Τάκη Τρακουσέλλη, τον Γιάννη Μυζάλη και τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) κ. Ιωάννη Σαρακάκη και σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις ανέλυσαν τα σχέδια του Υπουργείου για την αυτοκίνηση, την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση αλλά και την οδική ασφάλεια που αποτελούν τις τρεις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου.

Παράλληλα τόσο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών όσο και ο Υφυπουργός αλλά και ο Γενικός Γραμματέας έφυγαν με την ευχή να επισκεφθούν και πάλι του χρόνου μία έκθεση Mobility που θα περιλαμβάνει όλες τις νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση και στην αστική μικροκινητικότητα.

Να υπενθυμίσουμε πως η έκθεση Mobility 2021 ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 3/10/2021 στον προαύλιο χώρο του Golden Hall και το παρών δίνουν οι σημαντικότερες προτάσεις της ηλεκτροκίνησης…

Καθ’ όλη τη διάρκεια, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall.

Οι συνολικές εκτιμώμενες επισκέψεις, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200.000, μια απόδοση η οποία ποτέ δεν έχει καλυφθεί από κανένα ανάλογο event-έκθεση στην Ελλάδα.

Το πιο… εναλλακτικό MOBILITY Event στην Ελλάδα, έρχεται στον απόλυτα ασφαλή – ανοικτό, προαύλιο χώρο, του Golden Hall.

Δείτε το video:


Η είσοδος είναι ελεύθερη!

ΩΡΑΡΙΟ
Καθημερινές: 17:00 – 22:00
Σάββατο: 11:00 – 21:00
Κυριακή: 11:00 – 19:00

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησε η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Ελεύθερη είσοδος
Η Honda στο event Mobility 2021 στο Golden Hall
H Volvo στη Mobility 2021