Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μυθική κόντρα τετρακίνητων από Ιαπωνία και Γερμανία (+video)

Ελλάδα 12:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μυθική κόντρα τετρακίνητων από Ιαπωνία και Γερμανία (+video)

ΝΕΑ

Μυθική κόντρα τετρακίνητων από Ιαπωνία και Γερμανία (+video)

ΝΕΑ

Η BMW M4 xDrive, αναμετράται στην ευθεία με τα Audi RS 5 και Nissan GT-R και το αποτέλεσμα, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε συνηθίσει όταν βλέπουμε κάποιο video με «κόντρα» στην οποία συμμετέχει το Nissan GT-R, να ξέρουμε από πριν το αυτοκίνητο που κερδίζει αλλά τώρα αυτό δεν ισχύει.

Ίσως η M4 xDrive να μην είναι τόσο διασκεδαστική όσο η αντίστοιχη πισωκίνητη αλλά η…  «κορεκτίλα» της εποχής, οδήγησε τη BMW στο να λανσάρει τη συγκεκριμένη εκδοχή σε πείσμα όλων των ρομαντικών φίλων της μάρκας. Ωστόσο με την έκδοση αυτή, έρχεται να τοποθετηθεί πιο «επί ίσοις όροις» απέναντι στο αντίπαλο δέος που παραδοσιακά είναι το αντίστοιχου μεγέθους μοντέλο της Audi στην έκδοση RS. Έτσι λοιπόν και τώρα που στο κανάλι Throttle House ήθελαν να δουν τι «ψάρια πιάνει» η M4 xDrive με τους 510 ίππους, έστησαν δίπλα της στην εκκίνηση ένα Audi RS 5 (που έχει 60 ίππους λιγότερους).

Για να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα η κόντρα, μπήκε και τρίτο αυτοκίνητο δίπλα που δεν είναι άλλο από το γνωστό και μη εξαιρετέο Nissan GT-R που κατά καιρούς το έχουμε δει να «δικάζει» πολλά αυτοκίνητα σε εργοστασιακή μορφή- χωρίς δηλαδή επεμβάσεις βελτίωσης. Δεν είναι μόνο το ότι η BMW κέρδισε και από στάση αμφότερους τους ανταγωνιστές, καθώς όπως φαίνεται στο video, υπήρξε στην πορεία και τέταρτο αυτοκίνητο που μπήκε στην αναμέτρηση. Στη θέση του RS 5, ήρθε ένα RS 5-R (η βελτιωμένη από την ΑΒΤ έκδοση του μοντέλου της Audi) που και αυτό δεν κατάφερε και πολλά απέναντι στην ικανότατη –όπως αποδείχθηκε- BMW M4 xDrive.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan: Πρωτοβουλίες για βιώσιμο μέλλον μέσω της μάθησης
Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R (+video)
Holoride: Η ψυχαγωγία του μέλλοντος από την Audi(+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement