Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan: Πρωτοβουλίες για βιώσιμο μέλλον μέσω της μάθησης

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan: Πρωτοβουλίες για βιώσιμο μέλλον μέσω της μάθησης

ΝΕΑ

Nissan: Πρωτοβουλίες για βιώσιμο μέλλον μέσω της μάθησης

ΝΕΑ

Η Nissan προωθεί μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά σε όλο τον κόσμο ως μέρος του στόχου της για  τη δημιουργία μιας καθαρότερης, ασφαλέστερης και πιο «γεμάτης» κοινωνίας για τους πολίτες.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, όλοι οι άνθρωποι νιώθουν υγιείς, ευτυχισμένοι και ενεργοί, μαθαίνοντας νέα πράγματα και ανακαλύπτοντας δεξιότητες.

Το να μαθαίνεις κάτι εντελώς νέο ή να ανακαλύπτεις ένα κρυμμένο ταλέντο, μπορεί να είναι δύσκολο αλλά μια τέτοια ανακάλυψη, είναι εξίσου συναρπαστική διαδικασία για κάθε ηλικία. Αναγνωρίζοντας τον ηγετικό ρόλο που θα παίξει η σημερινή νεολαία στη δημιουργία πλήρως βιώσιμων κοινωνιών αύριο, η Nissan προωθεί  μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Με το πρόγραμμα αυτό που είναι μέρος του στόχου της Nissan για  τη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας για το μέλλον, οι ενεργοί πολίτες σε κάθε χώρα θα μπορούν να αισθάνονται πλήρεις.

Advertisement
Advertisement

Με πρωτοβουλίες που προσεγγίζουν την εκπαίδευση από την οπτική γωνία ενός παιδιού, η Nissan ενθαρρύνει τους νέους μαθητές να ασχοληθούν με περιβαλλοντικά ζητήματα διασκεδάζοντας και παράλληλα ζητώντας τους να σκεφτούν τις τρέχουσες και μελλοντικές λύσεις, στις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η  κοινωνία. Δημιουργώντας ευκαιρίες για σκέψη και ανεξάρτητη δράση, μέσω του εκπαιδευτικού διαλόγου και της αλληλεπίδρασης με μοντέλα αυτοκινήτων, οι άνθρωποι της Nissan ανέπτυξαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για να ενθαρρύνουν τη μάθηση και να ανοίξουν έναν κόσμο δυνατοτήτων για το μέλλον.

Η Nissan άρχισε να παρέχει περιβαλλοντικά μαθήματα σε τοπικά δημοτικά σχολεία στην Ιαπωνία το 2000. Αυτά τα μαθήματα εντάχθηκαν το 2008 στο Waku-Waku Eco School, όπου waku-waku στα Ιαπωνικά σημαίνει συναρπαστικά. Από την αρχή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, περισσότερα από 100.000 παιδιά στην Ιαπωνία έχουν συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα. Στην συγκεκριμένη δράση, εργαζόμενοι της Nissan προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για να δώσουν διαλέξεις για την κλιματική αλλαγή και άλλα περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ διενεργούν  πειράματα με μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και test drive με το Nissan Leaf, προκειμένου να ενθαρρύνουν τα παιδιά να διευρύνουν τις γνώσεις τους, για τον κόσμο γύρω τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το καινούργιο Nissan Leaf θα αλλάξει στυλ
Πόσο έξυπνο και καθαρό είναι το εργοστάσιο της Nissan; (video)
Nissan Leaf: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κινείται ηλεκτρικά

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement