Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μην περιμένετε αγροτικό από την BMW

Ελλάδα 8:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μην περιμένετε αγροτικό από την BMW

ΝΕΑ

Μην περιμένετε αγροτικό από την BMW

ΝΕΑ

Επικεφαλής της BMW ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να κατασκευάσει pick-up τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

«Δεν κυνηγάμε κάθε τάση που παρουσιάζεται», ήταν τα λόγια του Επικεφαλής Σχεδιασμού της BMW, Adrian van Hooydonk. Ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής μάρκας ξεκαθάρισε με αυτόν τον τρόπο ότι η BMW δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την κατασκευή αγροτικών pick up στο μέλλον καθώς δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της.

Για την περίπτωση των pick up το ζήτημα ανακινήθηκε έπειτα από ένα project που παρουσίασε η ομάδα του τμήματος Concept Vehicle Construction – Model Technology. Το συγκεκριμένο σχέδιο είχε να κάνει με τη δημιουργία ενός αγροτικού το οποί βασιζόταν στην X7. Στο πίσω μέρος, η καρότσα είχε λουστραρισμένο ξύλινο πάτωμα, ενώ στην παρουσίασή του είχε τοποθετηθεί μια F850GS στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Ο Adrian van Hooydonk παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι: «Σίγουρα δεν ταιριάζει στην μάρκα της BMW. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε κάθε τάση που κυκλοφορεί. Αν αποφασίσουμε τελικά να μπούμε σε μια κατηγορία, τότε το κάνουμε με μακροπρόθεσμο πλάνο. Επίσης, δεν πρέπει να ακολουθούμε κάθε φορά μια διαφορετική τάση. Αυτό που βλέπω εγώ και μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι ότι κατά τη διάρκεια του Covid, είδαμε τους ανθρώπους να περνάνε αρκετό χρόνο στη φύση».

Παρά το γεγονός ότι ο Επικεφαλής της BMW απέκλεισε ουσιαστικά το ενδεχόμενο να δούμε αγροτικό με τον… έλικα, δεν έκρυψε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντική βήματα στην κατηγορία στον τομέα της τεχνολογίας και την αισθητικής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αντίπαλο δέος της BMW, η Mercedes-Benz δεν δίστασε να κατασκευάσει το δικό της αγροτικό παρουσιάζοντας πριν από μερικά χρόνια X-Class, το οποίο βέβαια δεν πήγε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΔΔΥ: Ξεπούλημα BMW M3, Mercedes-Benz SL αλλά και Porsche!
Σας μένουν μόνο 363 ημέρες για να αποκτήσετε μία BMW M3 CS
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW M3 CS

Advertisement