Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σας μένουν μόνο 363 ημέρες για να αποκτήσετε μία BMW M3 CS

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σας μένουν μόνο 363 ημέρες για να αποκτήσετε μία BMW M3 CS

ΝΕΑ

Σας μένουν μόνο 363 ημέρες για να αποκτήσετε μία BMW M3 CS

ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε χθες. Και θα υπάρχει διαθέσιμη μόνο για ένα έτος. Ο χρόνος σας ήδη τρέχει.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW M3 CS είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά για τους φανατικούς φίλους της αυτοκίνησης που βλέπουν τα πάσης φύσεως ηλεκτρικά να κυριαρχούν.

Όμως η εταιρία ανακοίνωσε ήδη ότι η παραγωγή της θα διαρκέσει αυστηρά μόλις ένα χρόνο, λόγω του ότι το μοντέλο είναι μία πολύ ειδική έκδοση για εκείνους που μπορούν να εκτιμήσουν την αξία του.

Παράλληλα η εταιρία δεν θέλησε να περιορίσει τον αριθμό που θα κατασκευάσει έτσι ώστε να την απολαύσουν όσο γίνεται περισσότεροι, όμως μέσα στο χρονικό όριο που έχει προδιαγράψει.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε βέβαια για την πιο γρήγορη M3 που κατασκευάστηκε ποτέ, η οποία έχει πολλά σπέσιαλ εξαρτήματα ειδικά για αυτή την έκδοση, και -κλασικά- χαμηλότερο βάρος.

Στη νέα δημοσιοποίηση εικόνων του μοντέλου, βλέπουμε και τα άλλα χρώματα που θα διατίθεται, εκτός από το πολύ εντυπωσιακό πράσινο Signal Green που βγάζει μάτια.

Advertisement

Υπάρχουν ένα γκρι, ένα μαύρο αλλά και αυτό το πολύ όμορφο λευκό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Η μαύρη έχει μια πολύ ιδιαίτερη αύρα, όμως δεν κάνει έντονη αντίθεση με τα στοιχεία carbon fiber που χρησιμοποιούνται στο αμάξωμα.

Advertisement

Η λευκή πάντως είναι αυτή που αναδεικνύει καλύτερα όλα τα σπέσιαλ χαρακτηριστικά του αμαξώματος και του αεροδυναμικού πακέτου, μαζί με τα ειδικά στοιχεία όπως οι πανέμορφες ζάντες και τα κεραμικά φρένα.

Στο site της εταιρίας υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες δυνατότητες διαμόρφωσης του αυτοκινήτου ανάλογα με τα γούστα και το πορτοφόλι σας.

Advertisement

Ήδη το βιβλίο παραγγελιών έχει ανοίξει και οι πρώτες αναμένεται να παραδοθούν μέσα στον Μάρτιο. Σπεύσατε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW M3 CS
Διαθέσιμη η BMW i7 στην Ελλάδα
Πρώτες εικόνες από τη νέα BMW X5