Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή Porsche 911 από την Gunther Werks

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ξεχωριστή Porsche 911 από την Gunther Werks

ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή Porsche 911 από την Gunther Werks

ΝΕΑ

Στα “δίχτυα” της Gunther Werks πιάστηκε η Porsche 911 (993), η οποία φέρει έντονη πράσινη απόχρωση με χρυσά και μαύρα αυτοκόλλητα.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche με κωδική ονομασία 993 ήταν η τελευταία αερόψυκτη 911 και το τελευταίο της σειράς με το πάτωμα της θρυλικής 911. Η Gunther Werks, η οποία ασχολείται πάνω στα μοντέλα της γερμανικής μάρκας παρουσίασε μια ξεχωριστή 911 με πράσινη απόχρωση και με χρυσά και μαύρα αυτοκόλλητα. Τον ίδιο χρωματισμό ακολουθούν και οι 5μπρατσες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό συνδυάζεται το ιδιαίτερο δέρμα με το Alcantara.

Παράλληλα, η καμπίνα έχει εκτενής χρήση ανθρακονήματος, που είναι εύκολα εντοπίσιμο σε όλον σχεδόν τον διάκοσμο. Βέβαια, η αγωνιστική αύρα δεν λείπει, χωρίς όμως -σύμφωνα με την εταιρεία- να θυσιάζεται η άνεση για καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό υπάρχει ο flat-six 4λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης 435 ίππων και 454 Nm ροπής. Ακόμα, έχει ενισχυθεί το σύστημα πέδησης και ανάρτησης με αξεσουάρ από την Brembo, Eisenlohr Racing και JRZ Suspension Engineering αντίστοιχα.

Το Irish Green Commission, όπως ονομάζεται το project από την Gunther Werks, θα περιοριστεί σε μόλις 25 αντίτυπα. Να σημειώσουμε ότι η αμερικάνικη εταιρεία είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Monterey Car Week το 2018 μια Porsche 911 γενιάς 993. Αρκετά κομμάτια του αυτοκινήτου είχαν αντικατασταθεί με ανθρακόνημα, ωστόσο δεν ανακοινώθηκε το ακριβές βάρος μετά τις τροποποιήσεις, κάτι που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Δημοπρασία για την εκπληκτική Porsche 911 Safari του 1975
Η Porsche Cayenne E-Hybrid των… 3,8 δευτερολέπτων
Porsche: Off road supercar με 740 ίππους;