Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή Bugatti La Voiture Noire

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ξεχωριστή Bugatti La Voiture Noire

ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή Bugatti La Voiture Noire

ΝΕΑ

Εάν μετανιώσατε που δεν σπεύσατε να αγοράσετε τη μοναδική (κυριολεκτικά) Bugatti La Voiture Noire, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή Bugatti La Voiture Noire πουλήθηκε σε έναν τυχερό και ευκατάστατο άνθρωπο έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος για ευνόητους λόγους παραμένει ανώνυμος. Τώρα όμως έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη μοναδική διακοσμητική Bugatti La Voiture Noire φτιαγμένη από χρυσό 24 καρατίων. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να βιαστείτε, γιατί και αυτό θα προσφερθεί μόνο σε έναν, που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του.

Αν και πάλι δεν προλάβετε, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η εταιρεία να κατασκευάσει το ίδιο σε ασήμι. Μπορεί να μην είναι σαν το χρυσό, αλλά τουλάχιστον θα υπάρξουν 261 αντίτυπα. Μαζί με τα 261 ασημένια “γλυπτά”, θα δοθούν (σε πακέτο) και ένα NFT.

Ρωτήσατε πόσο κοστίζει; Τότε σίγουρα δεν είναι για εσάς!

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει, η Bugatti δεν ανακοίνωσε την τιμή ούτε για το χρυσό ούτε για το ασημένιο αντίτυπο και προφανώς δεν απευθύνεται σε αυτούς που θα… ρωτήσουν τιμή!

Να θυμίσουμε ότι La Voiture Noire βασίζεται στη Chiron, αλλά το μεταξόνιο είναι αυξημένο κατά 250 mm, ενώ το συνολικό μήκος έχει «μεγαλώσει» κατά 450 mm. Σύμφωνα, με τη μάρκα οι αυξημένες διαστάσεις βελτιστοποίησαν την αεροδυναμική του μοντέλου, το οποίο θα αποτελεί την επιτομή των grand tourer, συνδυάζοντας «ταχύτητα, άνεση και δυναμισμό».

Advertisement

Γιατί, όμως ονομάστηκε “La Voiture Noire” (στα ελληνικά «μαύρο αυτοκίνητο»); Η απάντηση εντοπίζεται στη δεκαετία του 30’ και συγκεκριμένα στις μόλις τέσσερις Bugatti Type 57 SC Atlantic που κατασκευάστηκαν ποτέ. Μία από αυτές άνηκε στον γιο του Ettore Bugatti, Jean, ο οποίος είχε δώσει στο απαστράπτον αυτοκίνητό του, το παρατσούκλι “La Voiture Noire”. Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν από την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα ίχνη του μοντέλου χάθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι δουλειά έχει η Bugatti La Voiture Noire στο Λονδίνο; (+video)
Bugatti Divo: Από το Molsheim στην πίστα (video)
Πόσο χρεώνει η Bugatti τα έξτρα;

Advertisement