Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο χρεώνει η Bugatti τα έξτρα;

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο χρεώνει η Bugatti τα έξτρα;

ΝΕΑ

Πόσο χρεώνει η Bugatti τα έξτρα;

ΝΕΑ

Κάθε μοντέλο της Bugatti που πωλείται, κοστίζει μια –ή και παραπάνω- περιουσία και όπως φαίνεται, το κόστος των επιπλέον στοιχείων που μπορεί να ζητήσει ο ιδιοκτήτης, είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Advertisement
Advertisement

Βλέπουμε εδώ τη λίστα με τις έξτρα χρεώσεις μιας Bugatti Chiron με επιλογές που στο σύνολό τους, φτάνουν έως την τιμή μιας καινούργιας Ferrari.

Φυσικά, αυτό που αξίζει να προσέξει κανείς, είναι το κόστος των 196.000 ευρώ για το συγκεκριμένο χρώμα αμαξώματος με το μπλε και τα μέρη με το «εκτεθειμένο» ανθρακόνημα. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός της «ανατίναξης» της τελικής τιμής του αυτοκινήτου που στη συγκεκριμένη αγορά, έχει ως «βασική» τα 3.400.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Στην προκειμένη περίπτωση, με τα έξτρα που έχει ζητήσει ο αγοραστής του, το κόστος έχει φτάσει τα 3.800.000 ευρώ. Ξεχωρίζει η επιλογή του Sky View, η οποία κοστολογείται στα 55.000 ευρώ και είναι όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, τα δύο διάφανα τμήματα της οροφής πάνω από τις θέσεις της καμπίνας.

Μπροστά στο κόστος των υπόλοιπων στοιχείων, εκείνο για τις «τάπες» στις ζάντες του αυτοκινήτου με το λογότυπο της Bugatti, είναι… τσάμπα, καθώς κοστίζει μόλις 1.102 ευρώ. Για να μην αναρωτιέστε, η διαφορά τους από τα «βασικά» καπάκια στους τροχούς, είναι πως στην προκειμένη περίπτωση πληρώνει κανείς πάνω από 1.000 ευρώ για να έχει το λογότυπο ΕΒ σε μαύρο χρώμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεπούλησε η Bugatti Chiron – Τι έρχεται;
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Ανάκληση για τη Bugatti Chiron
Bugatti Chiron Super Sport: Πως φτάνει τα 440 χλμ./ώρα;

Advertisement

 

 

 

Advertisement