Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Skoda Kushaq

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Skoda Kushaq

ΝΕΑ

Μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Skoda Kushaq

ΝΕΑ

Μεγάλα όπλα στη φαρέτρα του SUV θα συνιστά η ευρύχωρη καμπίνα του, όπως και ο ψηφιακός του κόσμος.

Advertisement
Advertisement

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την αποκάλυψη του Kushaq, του νέου B-SUV της Skoda, το οποίο εξελίχθηκε στην Ινδία και προορίζεται για την τοπική αγορά.

Μετά, λοιπόν, τη δημοσίευση κάποιων επίσημων ψηφιακών σκίτσων που μαρτυρούν τη δυναμική εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, η τσεχική εταιρεία μας προσφέρει μια πρώτη γεύση και για τον διάκοσμο της καμπίνας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι διαστάσεις του μοντέλου θα το κατατάσσουν στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων, αλλά ο χώρος του θα παραπέμπει σε ανώτερες κατηγορίες. Επιπροσθέτως, θα βασίζεται στην «έξυπνη αρχιτεκτονική» της Skoda, Simply Clever, η οποία προσφέρει στα αυτοκίνητά της πληθώρα πρακτικών χώρων – επί παραδείγματι χώρο για ομπρέλα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στον ψηφιακό κόσμο, με αιχμή του δόρατος μια σύγχρονη οθόνη 10 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ενώ πλήρως ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων.

Μολονότι η Skoda δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες, οι εικόνες μαρτυρούν πως η καμπίνα διακρίνεται για τη σύγχρονη σχεδίασή της, ενώ ξεχωριστό τόνο προσφέρουν τα πορτοκαλί στιλιστικά στοιχεία στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών και την κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το Kushaq βασίζεται σε μια ειδικά διαμορφωμένη για τις ανατολικές αγορές έκδοση της πλατφόρμας MQB A0 η οποία στην Ευρώπη χρησιμοποιείται για το Kamiq.

Θα είναι προσθιοκίνητο, θα ενσωματώνει είτε έναν 3κύλινδρο 1.000αρη TSI, είτε έναν 4κύλινδρο 1.500αρη, ενώ η  κίνηση θα μεταδίδεται στους τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ή ενός αυτόματου διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων.

Advertisement

Η παρουσίαση του νέου Skoda Kushaq είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου.

skoda kushaq teaser

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμή: Skoda Kodiaq RS
To νέο Skoda Fabia μεγάλωσε, κυριολεκτικά
Skoda: Έσπασε το φράγμα των 2 εκατ. SUV

Advertisement