Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια πρόγευση από τη νέα Mercedes-AMG GT

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια πρόγευση από τη νέα Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Μια πρόγευση από τη νέα Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

H Mercedes έχει στο πρόγραμμα να αποκαλύψει τη νέα γενιά AMG GT, η οποία αποτελεί το supersport μοντέλο της και σίγουρα αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Advertisement
Advertisement

Από αισθητικής πλευράς, δεν περιμένουμε δραματικές αλλαγές, ωστόσο αρκετές πινελιές θα μεταφερθούν αυτούσιες από τη νέα Mercedes-Benz SL. Οι βασικές αλλαγές όμως θα βρίσκονται κυρίως στα μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Παράλληλα, η νέα AMG GT θα διαθέτει και επιπλέον δύο καθίσματα, επομένως θα είναι ένα σπορ 2+2 μοντέλο και το πιθανότερο είναι να έχει σύστημα τετρακίνησης.

Αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αλλά ένας σκιτσογράφος σχεδίασε πώς μπορεί να είναι η επερχόμενη AMG GT. Βέβαια, στο δημιούργημα του The Sketch Monkey παρατηρούμε ότι χρησιμοποίησε στοιχεία από την GT 4-door Coupe και όχι από τη νέα SL.

Αναφορικά με το μηχανικό σύνολο δεν είναι ακόμα τίποτα ξεκάθαρο, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει ένα εξηλεκτρισμένο σύνολο (όχι αυτό της SL 43), όπως αυτό της Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. Η απόδοσή του θα αγγίζει τους 843 ίππους και τα 1.400 Nm ροπής, χάρη στον 4.0 V8 κινητήρα σε συνεργασία με τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένος στον πίσω άξονα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά Mercedes-AMG GT αναμένεται να περάσει στην παραγωγή τον Ιανουάριο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ριζική ανανέωση για την Mercedes G-Class
Mercedes: Οι πωλήσεις πέφτουν, τα ηλεκτρικά ανεβαίνουν
Mercedes-AMG: Στην Ελλάδα η νέα SL (+τιμές)