Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mια Porsche Cayenne για το τέλος του πολιτισμού (+video)

Ελλάδα 4:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mια Porsche Cayenne για το τέλος του πολιτισμού (+video)

ΝΕΑ

Mια Porsche Cayenne για το τέλος του πολιτισμού (+video)

ΝΕΑ

Απειροελάχιστοι είναι οι ιδιοκτήτες Porsche Cayenne που θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους για να κινηθούν σε άγριες εκτός δρόμου περιοχές, ωστόσο η E-Motion Engineering έχει να προτείνει κάποιες ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις για το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Οι τυπικοί ιδιοκτήτες Porsche Cayenne δεν θα σκεφτούν καν να κινηθούν μακριά από την άσφαλτο αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Μια εταιρεία στην Καλιφόρνια απευθύνεται ακριβώς σε αυτούς και προσφέρει μια πληθώρα αναβαθμίσεων που βοηθούν στο να αξιοποιήσουν οι ιδιοκτήτες των Cayenne στο έπακρο τις εκτός δρόμου ικανότητες του πολυτελούς SUV. Αυτή η εταιρεία ονομάζεται E-Motion Engineering και παρουσιάζεται στο video του καναλιού Hagerty. Η E-Motion διαθέτει πλούσια εμπειρία σε μετατροπές Porsche 911 και έχει χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της για να δημιουργήσει μια σειρά αναβαθμίσεων για την Cayenne, που την καθιστούν κατάλληλη για κίνηση σε απάτητα εδάφη.

Advertisement
Advertisement

Όπως υποστηρίζει η E-Motion Engineering, η Cayenne είναι κατασκευασμένη για πελάτες που θέλουν με το SUV τους να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε εξωσχολικές δραστηριότητες και άθληση αλλά θέλουν επίσης να μπορούν να πάνε την οικογένεια στα βουνά για σκι και πεζοπορία. Η λευκή Cayenne που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο video που ακολουθεί, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 5 εκατοστά –που όπως σημειώνεται από την εταιρεία βελτίωσης, είναι οριακή αύξηση ύψους για να μην «χαλάει» η γεωμετρία- και είναι εφοδιασμένη με εκτός δρόμου ζάντες και ελαστικά. Η E-Motion τοποθετεί μια ποδιά για την προστασία του κινητήρα από χτυπήματα, ενώ τοποθετούνται και επιπλέον σωληνωτές ενισχύσεις για περαιτέρω εξασφάλιση του αμαξώματος. Το video που ακολουθεί είναι ενδεικτικό των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου και αν μη τι άλλο, δείχνει κάποιες εικόνες αρκετά σπάνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche Cayenne Coupe με 640 ίππους
Πρώτη επαφή: Porsche 911 GT3
Porsche Cayenne: Έρχεται και ηλεκτρική έκδοση