Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti με τη Chiron Pur Sport εγκαινιάζει νέο τμήμα εξατομίκευσης

Ελλάδα 18:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti με τη Chiron Pur Sport εγκαινιάζει νέο τμήμα εξατομίκευσης

ΝΕΑ

Η Bugatti με τη Chiron Pur Sport εγκαινιάζει νέο τμήμα εξατομίκευσης

ΝΕΑ

Με το Bugatti Sur Mesure, η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει στους πελάτες της την κορυφαία εμπειρία εξατομίκευσης για την κατηγορία των hypercars.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti λάνσαρε ένα νέο τμήμα που ασχολείται με την εξατομίκευση και το πρώτο «δείγμα γραφής» είναι μια Chiron Pur Sport.

Το πρόγραμμα Bugatti Sur Mesure δημιουργήθηκε λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από τους πελάτες για εξατομίκευση και η εταιρεία λέει πως «πρόθεσή της είναι να προσφέρει στους πελάτες την πλήρη εμπειρία Molsheim». Η πρώτη δημιουργία του τμήματος είναι μια Chiron Pur Sport που εμπνέεται από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Bugatti που οδηγούσε ο Louis Chiron στις δεκαετίες του 1920 και του 1930.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Chiron Pur Sport διαθέτει ένα ζωγραφισμένο στο χέρι νούμερο 32, ειδικά διακοσμητικά αυτοκόλλητα με το λογότυπο της Bugatti πάνω από τους προβολείς και διχρωμία στο αμάξωμα που παραπέμπουν στην διακεκριμένη στο γαλλικό Grand Prix Bugatti Type 51 του Chiron. Στο εσωτερικό, το μοντέλο αποκτά ένα νέο ένθετο κεντρικής κονσόλας από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο με ασημί.

Έχει επίσης ζωγραφισμένη στο χέρι επιγραφή και κόκκινο σχέδιο λογότυπου Bugatti στις επενδύσεις των θυρών. «Οι πελάτες μας συχνά ενδιαφέρονται για την αγωνιστική κληρονομιά της Bugatti και θεωρήσαμε σωστό η πρώτη Sur Mesure δημιουργία να αποτίει φόρο τιμής σε ένα από τα σπουδαία αγωνιστικά μας», δήλωσε ο Hendrik Malinowski, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Bugatti.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτή τη δημιουργία που σκοπεύουμε να κάνουμε πολλές από τις λεπτομέρειες αυτής της δημιουργίας, διαθέσιμες σε περισσότερους αγοραστές της Chiron Pur Sport» συνέχισε ο Malinowski. Η Bugatti έχει παρελθόν στο αντικείμενο, καθώς το 2013, παρήγαγε τη σειρά Les Légendes de Bugatti για τη Veyron προς τιμήν των πιο σημαντικών προσωπικοτήτων της μάρκας.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bugatti Chiron Super Sport στο Nurburgring
Bugatti: Σαμπάνια σε κουτί από ανθρακόνημα
Τι δουλειά έχει η Bugatti La Voiture Noire στο Λονδίνο; (+video)

 

 

Advertisement