Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes-Benz GLE έτοιμη για το τέλος του κόσμου

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Mercedes-Benz GLE έτοιμη για το τέλος του κόσμου

ΝΕΑ

Μια Mercedes-Benz GLE έτοιμη για το τέλος του κόσμου

ΝΕΑ

Ειδική τροποποιημένη Mercedes-Benz GLE από την Ισπανία έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει την οποιαδήποτε επιθυμία του ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Από τις φωτογραφίες αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται φυσικά για μια απλή GLE, αλλά μια σκληροπυρηνική ειδική έκδοση, η οποία δέχτηκε σημαντικές τροποποιήσεις ώστε να αντέξει μέχρι και το… τέλος του κόσμου.

Το πολυτελές SUV έχει μεταμορφωθεί σε ένα off-road “όπλο”, χάρη στο επιθετικό bodykit. Εκτός από τα ελαστικά εκτός δρόμου και τις περιμετρικές προσθήκες, η ξεχωριστή GLE διαθέτει σχάρα στην οροφή και έναν επιπλέον τροχό κρεμασμένο στην πέμπτη πόρτα. Στο εμπρός τμήμα υπάρχουν μπάρες προστασίας, καθώς και προβολείς για να φωτίσουν το οποιοδήποτε σκοτεινό περιβάλλον. Το σύνολο γίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον εικονικά, μιας και ο ιδιοκτήτης έβαψε με κίτρινο χρώμα αρκετές λεπτομέρειες, όπως είναι τα πλαϊνά μαρσπιέ, τους τροχούς, την ποδιά και τον διαχύτη. Από τις πινακίδες φαίνεται ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Ισπανία και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για απλές καθημερινές διαδρομές…

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό, εικάζουμε ότι βρίσκεται ο 5.5 twin-turbo V8 κινητήρας των 550+ ίππων και 700+ Nm ροπής. Τον παραπάνω κινητήρα, τον συναντάμε στην απλή GLE 63 και στην έκδοση S.

Πηγή: www.carscoops.com