Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mercedes-Benz G-Class με suicide πόρτες (video)

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Mercedes-Benz G-Class με suicide πόρτες (video)

ΝΕΑ

Μία Mercedes-Benz G-Class με suicide πόρτες (video)

ΝΕΑ

Η εταιρεία βελτιώσεων Hofele μετατρέπει την Mercedes-Benz G-Class σε μία «off-road» λιμουζίνα.

Advertisement
Advertisement

Το γερμανικό SUV αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς βελτιωτές, κάτι που ασπάζεται πλήρως και η γερμανική Hofele, η οποία έχει παρουσιάσει στο παρελθόν μία εξαθέσια εκδοχή της G-Class, για όσους έχουν την ανάγκη για μεταφορά πολλών επιβατών.

Τώρα μας παρουσιάζει μία διαφορετική από αυτές που γνωρίζουμε έκδοση του σκληροτράχηλου μοντέλου της Mercedes-Benz, που φέρει τον κωδικό Ultimate HG που σίγουρα θα βρει αρκετούς ακόλουθους. Σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής, η συγκεκριμένη G-Class διαθέτει καταρχήν διαφορετική εμφάνιση, με την τοποθέτηση αρκετών χρωμιωμένων επιφανειών στην εμπρός γρίλια, στα φωτιστικά σώματα και στον προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, από το μενού δεν λείπουν οι σφυρήλατες και αεροδυναμικής σχεδίασης ζάντες 23 ιντσών, η τοποθετημένη στην οροφή μπάρα LED και τα ανθρακονημάτινα τόξα. Για να δώσει μία περαιτέρω δόση πολυτέλειας, η Hofele έχει χαρίσει στο μοντέλο εξωτερική διχρωμία, αντίστοιχη που χρησιμοποιεί η Maybach, δανείζοντας τις αποχρώσεις Carpathian Grey από το Range Rover και το Crystal Black από την Rolls-Royce. Το κυρίαρχο στοιχείο όμως της G-Class Ultimate HG αφορά τις πίσω πόρτες που ακολουθούν την φιλοσοφία «suicide» με αντικριστές χειρολαβές, κάτι που χρησιμοποίησε και η Mazda με το αγαπημένο μας RΧ-8 και πιο πρόσφατα με το ηλεκτρικό MX-30. Μάλιστα σε συνδυασμό με τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα σκαλοπάτια, οι επιβάτες έχουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό.

Advertisement

Μιλώντας για αυτό, οι ιθύνοντες της κατασκευής έχουν τοποθετήσει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα-πολυθρόνες και για τους πίσω, που περιλαμβάνουν σύστημα αερισμού/θέρμανσης, λειτουργίες μασάζ, ενώ είναι επενδυμένα με δέρμα Nappa με περφορέ ραφή. Παράλληλα υπάρχει ξεχωριστό για κάθε επιβάτη σύστημα infotainment, πατάκια από αυθεντικό μαλλί και ασύρματη φόρτιση συσκευών.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

“Δώρο” 2 μήνες στα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 – Ποιους αφορά;

Advertisement

Πάνω από 10.000 σημεία φόρτισης σε 252 Δήμους!

Ηλεκτρονικά διόδια ανάλογα με τις εκπομπές CO2 και τα χιλιόμετρα!