Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της Toyota Supra

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της Toyota Supra

ΝΕΑ

Μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της Toyota Supra

ΝΕΑ

Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη εμφάνιση της νέας γενιάς της Toyota Supra, μέσω ενός εντυπωσιακού πρωτότυπου μοντέλου, ήρθε η ώρα να πάρουμε μία μικρή γεύση από το πώς θα είναι το εσωτερικό της έκδοσης παραγωγής, η οποία δοκιμάζεται με την ανάλογη «κάλυψη» στη φημισμένη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το νέο ιαπωνικό supercar, μας δείχνει κάποιες λεπτομέρειες από το περιβάλλον εργασίας του οδηγού. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το τριάκτινο τιμόνι, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα αλουμινένια πλαίσια των αεραγωγών, λεπτομέρειες που δεν μαρτυρούν τη στενή σχέση που έχει η Toyota με τη BMW, καθώς όπως γνωρίζουμε η Supra θα μοιράζεται πολλά στοιχεία, μηχανικά και αισθητικής φύσεως, με τη νέα γενιά της Z4.

2019-toyota-supra-spy-photo (1)-chariatis-530

Όπως παρατηρούμε επίσης, το μοντέλο δοκιμών διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με paddles τοποθετημένα πίσω από το τιμόνι. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη της Supra, αυτό που μας είναι γνωστό έως τώρα είναι ότι θα εφοδιάζεται με έναν 6κύλινδρο κινητήρα της BMW, πιθανόν 3,0 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει κοντά στους 340 PS, οι οποίοι θα δίνουν κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός διπλού συμπλέκτη αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Μπορεί η νέα Toyota Supra να μοιράζεται το ίδιο πλαίσιο με την BMW Z4, αλλά όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι εξέλιξης της ιαπωνικής φίρμας, θα έχει σαφή διαχωρισμό στον χαρακτήρα της ώστε να ξεχωρίζει, παραμένοντας πιστή στις παραδόσεις. Να θυμίσουμε ότι και τα δύο μοντέλα θα συναρμολογούνται στο εργοστάσιο της Magna Steyr, στην Αυστρία.

Advertisement

2019-toyota-supra-spy-photo (2)-chariatis-640