Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ειδική Rolls-Royce ανά δύο χρόνια

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ειδική Rolls-Royce ανά δύο χρόνια

ΝΕΑ

Μια ειδική Rolls-Royce ανά δύο χρόνια

ΝΕΑ

Το Boat Tail των 20 εκατομμυρίων λιρών, θα αποτελέσει οδηγό για την παρουσίαση κι άλλων ειδικών μοντέλων της Rolls Royce. Η Rolls-Royce στοχεύει στην παραγωγή ενός νέου αυτοκινήτου κάθε δύο χρόνια από το τμήμα των ειδικών κατασκευών σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Torsten Muller-Otvos.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η πρόθεση της εταιρείας να παρουσιάσει κι άλλες τέτοιες ειδικές κατασκευές, συνδέεται άμεσα με τη διάθεση του αγοραστικού κοινού και του πελατολογίου της Rolls Royce να αγοράσουν κάποια από τις μελλοντικές προτάσεις του ειδικού τμήματος. Η βρετανική εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε το Boat Tail με τιμή που φτάνει τις 20 εκατομμύρια λίρες (23,4 εκατομμύρια ευρώ). Είναι ένα τετραθέσιο GT πολυτελείας που δημιουργήθηκε για τρεις από τους πελάτες της εταιρείας, με τον κινητήρα του να έχει τέσσερα χρόνια εξέλιξης. Ο Muller-Otvos δήλωσε ότι η απαίτηση των πελατών για μοναδικά μοντέλα μετά το Sweptail οδήγησε στην ίδρυση του ειδικού τμήματος για τις ειδικές κατασκευές με δυναμική ανεξάρτητης μονάδας.

«Το Sweptail ήταν μια μοναδική κατασκευή για έναν συγκεκριμένο πελάτη και έτυχε  απίστευτης υποδοχής», δήλωσε ο Muller-Otvos. «Είχαμε πολλές ερωτήσεις από τους πελάτες μας εάν θα μπορούσαν να επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο επόμενο μοντέλο του ειδικού μας τμήματος. Η ιδέα μας είναι να κάνουμε ένα νέο μοντέλο κάθε δεύτερη χρονιά. Είτε πρόκειται για τρία αυτοκίνητα, είτε για ένα, το νούμερο θα προκύπτει από την ανταπόκριση των πελατών και επίσης από την όρεξή μας να το κάνουμε». Ο Muller-Otvos πρόσθεσε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε «πολύ άνετη θέση» που της επιτρέπει να επιλέγει πελάτες για μελλοντικά projects από το ξεχωριστό της τμήμα.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το αντρικό και γυναικείο ρολόι της Rolls Royce Boat Tail (+video)
Η Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν τις δύο Rolls-Royce Boat Tail
Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement