Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια BMW X6 γλιστρά ανεξέλεγκτα στον πάγο (+vid)

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια BMW X6 γλιστρά ανεξέλεγκτα στον πάγο (+vid)

ΝΕΑ

Μια BMW X6 γλιστρά ανεξέλεγκτα στον πάγο (+vid)

ΝΕΑ

Η οδήγηση σε δρόμους με χιόνι και πάγο δεν είναι εύκολη και αυτό το video αποκαλύπτει πόσο γρήγορα μπορούν τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή. Θύμα μια BMW X6…

Advertisement
Advertisement

Το κλιπ τραβήχτηκε στην παγωμένη Ρωσία αυτό το μήνα και δείχνει μια μαύρη BMW X6 να κατρακυλά ακυβέρνητη στον πάγο ανεξέλεγκτα, κατεβαίνοντας από την κορυφή του λόφου προς την αντίθετη κατεύθυνση. Σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του οδηγού-ιδιοκτήτη της.

Είναι σαφές πως ο συγκεκριμένος οδηγός του X6 έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του μεγάλου πολυτελούς SUV. Ενώ προσπαθούσε να κινηθεί με ασφάλεια στην κορυφή του λόφου, ξαφνικά το πίσω άκρο έχασε την πρόσφυση με αποτέλεσμα το SUV να αρχίσει να γλιστρά προς τα πλάγια στη μεγάλη κατηφόρα.

Θέλοντας να αποφύγει τη σύγκρουση με την εκτός ελέγχου BMW, ο βιντεολήπτης έβαλε γρήγορα το όχημά του σε αντίστροφη θέση με εκείνη της BMW και με αυτό τον τρόπο όχι μόνο κατάφερε να αποφύγει την επαφή αλλά παράλληλα να προσφέρει σε όλους μας αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες. Δεν είναι σαφές ποιο όχημα οδηγούσε ο ίδιος, ωστόσο, η γρήγορη σκέψη του αποδεικνύει περίτρανα πως είναι συνηθισμένος να οδηγεί σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Εάν οδηγείτε σε παγωμένους δρόμους ή δρόμους καλυμμένους με χιόνι, είναι σημαντικό να αφιερώσετε το χρόνο σας προκειμένου να πάτε αργά, ακόμη κι αν το όχημα διαθέτει τετρακίνηση και αλυσίδες χιονιού στα ελαστικά. Είναι αρκετά επικίνδυνο να οδηγείτε σε σημεία που καλύπτονται από χιόνι μη γνωρίζοντας που ακριβώς πατάτε και τι θα ακολουθήσει.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: BMW X6 xDrive30d

Advertisement

Η…”σκοτεινή” πλευρά της BMW X6

Επιθετικότερο στιλ για τη νέα BMW X6

 

Advertisement