Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιθετικότερο στιλ για τη νέα BMW X6

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιθετικότερο στιλ για τη νέα BMW X6

ΝΕΑ

Επιθετικότερο στιλ για τη νέα BMW X6

ΝΕΑ

Η νέα BMW X6 έχει εξοπλιστεί με έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα που διαθέτει μεγαλύτερες εισόδους αέρα. Το πολυτελές crossover έχει επίσης λεπτούς προβολείς και μια τεράστια μάσκα για τα νεφρά, όπως είδαμε πρώτοι.

Advertisement
Advertisement

 

Προχωρώντας πίσω, μπορούμε να δούμε μια δυναμική σχεδίαση και γραμμές που ρέουν. Υπάρχουν επίσης αεραγωγοί εμπρός, μια απότομα κεκλιμένη οροφή και περίεργα τόξα τροχών. Οι μεγαλύτερες αλλαγές συμβαίνουν στο πίσω μέρος, καθώς το μοντέλο έχει αεραγωγούς στην πίσω όψη και λεπτά πίσω φώτα που παραπέμπουν στα αντίστοιχα της σειράς 8. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα σπορ διαχύτη και μια πίσω πόρτα με ενσωματωμένο σπόιλερ. Εσωτερικές εικόνες δυστυχώς δεν υπάρχουν, αλλά η καμπίνα θα πρέπει να μεταφερθεί σε μεγάλο βαθμό από τη X5. Έτσι, αναμένουμε ψηφιακά όργανα 12,3 ιντσών όπως και σύστημα ψυχαγωγίας. Αναφερόμενος στην τεχνολογία, η X6 θα προσφέρεται με μια ποικιλία συστημάτων υποστήριξης οδηγού, συμπεριλαμβανομένων του Active Cruise Control και Stop & Go, τον βοηθό διατήρησης λωρίδας και τη λειτουργία αυτόματης αλλαγής λωρίδων.

Advertisement
Advertisement

Οι επιλογές κινητήρα θα προέρχονται από την X5, αυτό σημαίνει πως αναμένεται ένας υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος 3.0 λίτρων σε σειρά με ισχύ 340 PS και ροπή 447 Nm. Θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση. Η X5 xDrive40i επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 km/h σε 5,3 sec, οπότε αναμένεται κάτι αντίστοιχο και για την X6. Τώρα, οι πελάτες που αναζητούν κάτι πιο ισχυρό θα μπορούν να επιλέξουν τη X6 xDrive50i. Όπως και η αντίστοιχη X5, θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα 4,4 λίτρων V8 με ισχύ 462 PS και ροπή 649 Nm. Χάρη στην επιπλέον ισχύ, το 0-100 km/h θα απαιτεί 4,6 sec.