Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz GLB: Μία έκδοση… αγροτικού Crossover

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz GLB: Μία έκδοση… αγροτικού Crossover

ΝΕΑ

Mercedes-Benz GLB: Μία έκδοση… αγροτικού Crossover

ΝΕΑ

Ο γραφίστας Kleber Silva δημοσίευσε μία έκδοση Crossover ανοιχτού ημιφορτηγού της Mercedes GLB.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα αναρίθμητα SUV και Crossover μοντέλα που κυκλοφορούν σε όλες τις εκδόσεις δυστυχώς ήρθε η ώρα να δούμε και Crossover ανοιχτά φορτηγά.

Ελπίζουμε πως η πρόταση δεν θα βρει μιμητές γιατί οπτικά (εδώ στο newsauto.gr ) δεν μας αρέσει και πολύ. Βέβαια «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε» και μπορεί τα οχήματα αυτά να είναι απίστευτα πρακτικά και λειτουργικά και να γίνουν τα αγαπημένα μας. Πάρτε, για παράδειγμα, την GLB «crosstruck» του Kleber Silva, μία πρόταση, η οποία δεν είναι επίσημη και μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα γιατί δεν υπάρχει προς το παρόν πρόθεση από την εταιρία για αυτό.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πλευρά μην παραξενευτείτε αν δείτε κάτι παρόμοιο να βγαίνει από τα εργοστάσια των Γερμανών στο Μεξικό και την Κίνα. Η πλατφόρμα unibody μπορεί να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά ενός ελαφρού ανοιχτού φορτηγού με αυτά ενός crossover. Άλλωστε η Hyundai έκανε το πρώτο βήμα και δουλεύει πάνω σε ένα τέτοιο προϊόν με το όνομα «Santa Cruz» επιπλέον, οι πελάτες της Mercedes ενδιαφέρονται για την μεταφορά φορτίου (ή εξοπλισμού για sport) και την ικανότητα ρυμούλκησης. Θυμηθείτε πως η Mercedes έχει ήδη προσπαθήσει να προωθήσει ένα luxotruck, αλλά η κυκλοφορία του X-Class σταμάτησε λόγω κακών πωλήσεων εδώ και πολύ καιρό.