Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz X-Class σε ψηφιακή έκδοση AMG

Ελλάδα 3:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz X-Class σε ψηφιακή έκδοση AMG

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz X-Class σε ψηφιακή έκδοση AMG

ΝΕΑ

Αν και στο τέλος της καριέρας της η Mercedes-Benz X-Class γίνεται αντικείμενο ψηφιακής επεξεργασίας για τη δημιουργία της έκδοσης AMG 63 που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Αν και η ανακοίνωση της δημιουργίας ενός pick-up με τα σήματα της Mercedes-Benz ενθουσίασε πολλούς τελικά η X-Class δεν είχε την αναμενόμενη εμπορική πορεία κάτι που οδήγησε στην απόφαση τερματισμού της. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τους καλλιτέχνες που κατά καιρούς μας προσφέρουν ευφάνταστες ψηφιακές απεικονίσεις.

Έτσι ο βραζιλιάνος Kleber Silva αποφάσισε να μας δώσει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι μια έκδοση της X-Class που έχει δεχθεί τη φροντίδα του τμήματος AMG. Σε ένα τέτοιο σενάριο πιθανά να μιλούσαμε για την Mercedes-AMG X 63 4Matic η οποία θα αντλούσε το δυναμισμό της από τον 4.0λιτρο V8 twin-turbo με απόδοση κοντά στους 550-580 ίππους. Εάν η Mercedes-Benz είχε προχωρήσει σε ένα τέτοιο σχέδιο θα είχε στα χέρια της το πιο σκληροπυρηνικό pick-up που υπάρχει σήμερα στην αγορά και είναι σίγουρο πως θα κινούσε το ενδιαφέρον πολλών.

Advertisement
Advertisement

Ίσως ένα από τα λάθη που επηρέασαν την εμπορική δυναμική της X-Class να ήταν η απουσία του μοντέλου στην αγορά των ΗΠΑ που είναι μια από τις ισχυρότερες παγκοσμίως για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι μάλιστα δεδομένο πως εκεί μια υποθετική AMG X 63 4Matic θα κέρδιζε τους περισσότερους θαυμαστές καθώς μιλάμε για μια αγορά όπου τα pick-up υψηλών επιδόσεων απολαμβάνουν αντίστοιχη αίγλη με τα muscle cars.

 

Advertisement