Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz EQ: Δυναμικά, αθόρυβα και ηλεκτρικά

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-Benz EQ: Δυναμικά, αθόρυβα και ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Mercedes-Benz EQ: Δυναμικά, αθόρυβα και ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Πλήρως ηλεκτρική κινητικότητα σημαίνει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων και μια εντελώς καινούργια αίσθηση, που μόνο η Mercedes γνωρίζει πώς να την προσφέρει.

Advertisement
Advertisement

H Mercedes διαθέτει στην γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων αυτό που επιθυμεί οποιοσδήποτε πελάτης. Είτε αναζητά ένα σπορ SUV είτε ένα οικογενειακό van θα μπορεί να το επιλέξει και φυσικά να κυκλοφορεί αθόρυβα και… ηλεκτρικά. Με αυτά τα στοιχεία δεν θυσιάζεται η δυναμικότητα και η εξαιρετική συμπεριφορά του ηλεκτρικού μοντέλου. Αντιθέτως! Η εκπληκτική επιτάχυνση που χαρίζει ο ηλεκτροκινητήρας και η σπορ αίσθηση (χάρη στην μπαταρία που βρίσκεται χαμηλά στο πάτωμα του αυτοκινήτου) στον δρόμο κατατάσσει τα ηλεκτρικά μοντέλα ακόμα πιο ελκυστικά.

Στην «οικογένεια EQ» ηλεκτρίζει αρχικά η νέα EQA για τον σπορ και δυναμικό της χαρακτήρα. Η πρωτοποριακή επένδυση Black panel με τη φωτεινή λωρίδα στο μπροστινό και πίσω τμήμα της, την κάνουν να ξεχωρίζει. Η τεχνολογία στο εσωτερικό της δημιουργήθηκε για να καλύπτει κάθε ανάγκη στον δρόμο, ενώ ο αμιγώς ηλεκτρικός κινητήρας της προσφέρει εξαιρετική αυτονομία, με άνεση και πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα για τη Mercedes-Benz EQA μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes-Benz είναι η EQC, η οποία δεν εντυπωσιάζει μόνο με την κορυφαία ασφάλεια και άνεση που παρέχει, αλλά ενθουσιάζει με τη δυναμική οδήγηση χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες στον εμπρός και στον πίσω άξονα. Επιπλέον, το Mercedes me προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από την ηλεκτρική οδήγηση, για πιο ξέγνοιαστες μετακινήσεις.

Advertisement

Περισσότερα για τη Mercedes-Benz EQC μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Ολόκληρη την ηλεκτρική γκάμα της Mercedes-Benz βρείτε την εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz: Τα πλεονεκτήματα να οδηγείτε… ηλεκτρικά & Plug-in Hybrid
Σε προχωρημένο στάδιο η ηλεκτρική Mercedes EQE SUV
Mercedes-Benz EQG: Η G-Class του μέλλοντος