Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγαλείο ψυχής: Συγκινεί το διαφημιστικό σποτ της Toyota (+video)

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεγαλείο ψυχής: Συγκινεί το διαφημιστικό σποτ της Toyota (+video)

ΝΕΑ

Μεγαλείο ψυχής: Συγκινεί το διαφημιστικό σποτ της Toyota (+video)

ΝΕΑ

Η εξασθένιση της όρασης ενός εκ των δύο αδερφών δεν αποτελεί εμπόδιο ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να αναρριχηθούν μαζί στην κορυφή.

Advertisement
Advertisement

Ο κυριότερος στόχος των διαφημίσεων είναι η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών των εταιρειών. Αυτό θα ισχύσει και στο διαφημιστικό περιβάλλον του Super Bowl, θέση στο οποίο έχουν «κλείσει» πολλές γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Toyota, η οποία, ωστόσο, απέκλινε από την πεπατημένη των προϊοντικών εκστρατειών. Αντ’ αυτού ακολούθησε μια διαφορετική οδό, αυτή της γνωστοποίησης μιας αληθινής ιστορίας δύο Καναδών αδερφών που χάρη στο μεγαλείο ψυχής, τα αστείρευτα αποθέματα δύναμής , και με οδηγό την αγάπη ο ένας για τον άλλον, κατάφεραν να υπερνικήσουν κάθε δυσκολία και να αναρριχηθούν στην κορυφή των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Μεγαλωμένοι στον Καναδά, οι Robin και Brian McKeever ερωτεύτηκαν από μικροί το σκι αντοχής. Παρ’ όλα αυτά, σε ηλικία 19 ετών, ο Brian διαγνώσθηκε με τη νόσο του Stargardt, τη νεανική, δηλαδή, μορφή εκφύλισης της ωχράς κυλίδας.

Advertisement
Advertisement

Με το πέρασμα του χρόνου ο Brian βίωνε την απώλεια της κεντρικής όρασης, με αποτέλεσμα να χάνει την αυτονομία του, και να μην μπορεί να εξασκήσει με την ίδια ένταση το αγαπημένο του άθλημα.

Ουδέποτε, όμως, τα παράτησε. Αλύγιστο στήριγμά του ο αδερφός του, Robin, που δεν έπαψε να βρίσκεται στο πλευρό του. Μαζί περνούσαν αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο, μαζί ίδρωναν στα χιόνια, και μαζί κατάφεραν να κερδίσουν 10 Παραολυμπιακά μετάλλια.

Advertisement

Σήμερα, ο Robin είναι προπονητής σκι αντοχής στην παραολυμπιακή ομάδα του Καναδά. Ο Brian είναι αθλητής της Toyota και ένας από τους πιο επιτυχημένους χειμερινούς Παραολυμπιονίκες του Καναδά.

«Η ιστορία του Robin και του Brian μας υπενθυμίζει ότι με δύναμη, αποφασιστικότητα και ελευθερία μετακίνησης μπορείς να καταφέρεις τα πάντα», αναφέρει η Toyota.

Advertisement

Το συγκινητικό σποτ της Toyota θα «παίξει» στο διαφημιστικό περιβάλλον του Super Bowl, τα ξημερώματα 14 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ θα φιλοξενήσει ένα ακόμα βίντεο της ιαπωνικής εταιρείας, προπομπός του οποίου είναι δύο teaser οπτικοακουστικά υλικά.

Advertisement

Πρωταγωνιστούν τρία μεγάλου μεγέθους pick-up, Tundra, τα οποία ξεχύνονται στην έρημο έχοντας πίσω από το τιμόνι τους κάποιους γνωστούς ηθοποιούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW γνωρίζει από ελληνική μυθολογία (+video)
Πως γυρίστηκε η διαφήμιση της Porsche για το Super Bowl (video)
Η Nissan ετοιμάζει υπερπαραγωγή για το Super Bowl (+video)