Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τρία νέα χρώματα η Chevrolet Corvette Stingray

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τρία νέα χρώματα η Chevrolet Corvette Stingray

ΝΕΑ

Με τρία νέα χρώματα η Chevrolet Corvette Stingray

ΝΕΑ

Η αυξημένη ζήτηση για τη νέα Corvette Stingray έχει κάνει τη Chevrolet να «ακούει» το κοινό και τις απαιτήσεις του και έτσι το χρωματολόγιο του μοντέλου θα αποκτήσει τρεις νέες επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατες αναφορές στο Corvette Blogger έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση από τη Chevrolet για διακοπή παραγωγής του μοντέλου σε τρία χρώματα.

Αυτά θα είναι τα Sebring Orange, Shadow Grey και Zeus Bronze, για τα οποία ότι παραγγελία έχει δοθεί μέχρι τώρα, θα παραχθεί έως και τις 27 Μαΐου. Στη συνέχεια, το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τρεις νέες προτάσεις. Πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο από έναν αντιπρόσωπο Corvette στην Ευρώπη και δημοσιεύτηκαν στο MidEngineCorvetteForum αποκαλύπτει ότι η Corvette το 2022 θα προσφερθεί στις νέες αποχρώσεις Hypersonic Grey Metallic, Caffeine Brown Metallic και Amplify Orange Tinitcoat.

Advertisement
Advertisement

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του 2022 έχει τρία νέα χρώματα, καθώς τα μοντέλα που θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους μέσα στο 2021, έχουν στη λίστα τους τα Red Mist Metallic και το Silver Flare Metallic, χρώματα που αντικατέστησαν τα Long Beach Red Metallic Tintcoat και το Blade Silver Metallic που ήταν διαθέσιμα για το αυτοκίνητο ένα χρόνο πριν (2020). Απομένει να δούμε τι άλλες αλλαγές θα κάνει η Chevrolet στο μοντέλο για το 2022 καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνουν κάποιες μικρές επεμβάσεις στο εσωτερικό.

Διαβάστε ακόμα:
Ένα άψογο Chevrolet Bel Air του 1955 με V8 και 525 ίππους
Το νέο αυτοκίνητο του Sylvester Stallone
To νέο Chevrolet Bolt EUV