Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα άψογο Chevrolet Bel Air του 1955 με V8 και 525 ίππους

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα άψογο Chevrolet Bel Air του 1955 με V8 και 525 ίππους

ΝΕΑ

Ένα άψογο Chevrolet Bel Air του 1955 με V8 και 525 ίππους

ΝΕΑ

Με V8 κινητήρα και 525 ίππους, το συγκεκριμένο Chevrolet Bel Air μπορεί να γίνει εύκολα το θέμα συζήτησης της παρέας για όποιον θέλει ένα πραγματικό restomod στο γκαράζ του.

Advertisement
Advertisement

Στα μέσα Μαρτίου θα δημοπρατηθεί από την Mecum Auctions στο Glendale και αναμένεται να προσελκύσει αρκετή προσοχή από τους συμμετέχοντες.

Η αποκατάσταση του αυτοκινήτου έχει γίνει σχετικά πρόσφατα και η άψογη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μαζί με τις εξαιρετικές επιδόσεις που του προσφέρει ο V8 LS3 των 6,2 λίτρων, αναμένεται να κάνουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μήλον της έριδος μεταξύ των συμμετεχόντων στην δημοπρασία. Η RK Motors Performance Center ήταν η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την ανακατασκευή του αυτοκινήτου με τον LS3 V8 των 6,2 λίτρων που αποδίδει 525 ίππους και συνδυάζεται με ένα τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η ισχύς καταλήγει φυσικά στους πίσω τροχούς όπου προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ένα μπλοκέ διαφορικό.

Advertisement
Advertisement

Κατά την επισκευή του αυτοκινήτου από την RK Motors, χρησιμοποιήθηκε ένα πλαίσιο Art Morrison και ανάρτηση από ένα Chevrolet Corvette C4, με τετραπίστονες δαγκάνες στα φρένα σε όλους τους τροχούς της Baer. Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει και στην καμπίνα του αυτοκινήτου χάρη στην Chucks Hot Rod Interiors. Εκτός από το πράσινο και γκρι δέρμα που εφαρμόζεται στα πάνελ των θυρών, τα καθίσματα και το ταμπλό, το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο ηχοσύστημα, ένα προηγμένο κλιματιστικό και κάποια επιπλέον όργανα για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας του κινητήρα. σημαντικό στοιχείο που παίζει το ρόλο του στο να γίνει αυτό το Bel Air ακόμη πιο επιθυμητό για τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία, είναι το γεγονός ότι έχει μόλις 1.770 χιλιόμετρα διανύσει από την ανακατασκευή του και μετά.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Tο νέο Chevrolet Bolt EUV
Προς πώληση το… “χειροποίητα διπλοκάμπινο” Chevrolet C20
Το νέο αυτοκίνητο του Sylvester Stallone

Advertisement