Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Render για το επόμενο Kia Sportage

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Render για το επόμενο Kia Sportage

ΝΕΑ

Render για το επόμενο Kia Sportage

ΝΕΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον ψηφιακό σκίτσο αλιεύσαμε για το Sportage της Kia στην επόμενη γενιά του, με αισθητικές λεπτομέρειες που ταιριάζουν στα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του μοντέλου που έχουμε δει κατά καιρούς. Το Κia Sportage Concept, έτσι όπως το βλέπουμε –και θα θέλαμε να είναι πραγματικότητα- υιοθετεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της τις έντονες ακμές.

Advertisement
Advertisement

Η νέα φιλοσοφία σχεδιασμού της Kia μας έχει ήδη δώσει οχήματα όπως τα Seltos, Telluride, K5, καθώς και το ολοκαίνουργιο Sorento. Σύντομα, θα πάρει σειρά και το Sportage για ανανέωση, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά εκτενής. Ο σχεδιαστής Hitekro δημιούργησε μια απόδοση του σχήματος που έχει στο μυαλό του πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά Sportage, με βάση κάποιες από τις λεπτομέρειες που έχουν μείνει εκτεθειμένες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που έχουμε δει κατά καιρούς. Περιττό να πούμε πως εάν το τελικό σχέδια του μοντέλου είναι σαν αυτό του Hitekro, πολλά κεφάλια θα γυρίζουν στο πέρασμα του μελλοντικού Sportage.

Ένα πρόσφατο φωτογραφικό ντοκουμέντο «κατασκοπείας» του νέου Sportage, μας έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβουμε πως θα είναι ορισμένα σημεία του αυτοκινήτου. Μια επαναστατική μπροστινή όψη με μια «κοφτερή» νέα σχεδίαση προβολέων που δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με το τρέχον μοντέλο, είναι ένα στοιχείο που κάνει τα πράγματα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να δούμε τι συμβαίνει κάτω από το καμουφλάζ του πρωτοτύπου αλλά ο ψηφιακός σχεδιαστής έχει φανταστεί το νέο SUV με μια μεγάλη, μαύρη μάσκα που σίγουρα δίνει στο συμπαγές SUV κάποια σοβαρή παρουσία στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ακόμα:

H Kia ετοιμάζει αντίπαλο για το Hummer

Advertisement

Kia: Επτά νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027

Νέο λογότυπο για την Kia

Advertisement