Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με την σφραγίδα της Manhart η Mercedes-AMG SL 700R

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με την σφραγίδα της Manhart η Mercedes-AMG SL 700R

ΝΕΑ

Με την σφραγίδα της Manhart η Mercedes-AMG SL 700R

ΝΕΑ

Η Manhart αποφάσισε να ασχοληθεί με την AMG SL63 και το αποτέλεσμα είναι  εκρηκτικό.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 ήταν η πρώτη φορά που η σειρά SL της Mercedes-Benz παράχθηκε από την Mercedes-AMG. Το τμήμα AMG ανάλαβε την εξέλιξη του μοντέλου 7ης γενιάς και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό με την SL 63 να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και την δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο.

Για εκείνους τώρα που δεν συγκινήθηκαν ούτε από την πανίσχυρη έκδοση SL 63 με την φροντίδα της AMG, υπάρχει η Manhart για να κάνει πιο πικάντικα τα πράγματα. Η εταιρεία από το Βούπερταλ αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την SL και δημιούργησε την εξωτική SL 700 R Limited.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, υπάρχει πλέον διχρωμία στον χρωματισμό, κάτι που συνηθίζει να κάνει η Manhart, με το μαύρο να είναι το βασικό στοιχείο και να συνοδεύεται από χρυσές πινελιές. Οι ζάντες είναι 22 ιντσών στον ίδιο χρωματισμό με το αυτοκίνητο, ενώ τα φρένα είναι της AMG απλά η Manhart έχει προσθέσει τα λογότυπα της.

Στον τομέα του κινητήρα το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί φυσικά τον V8 των 4.0 λίτρων με δύο τούρμπο ο οποίος με την αναβάθμιση σε intercooler, φίλτρο αέρα και λογισμικό αποδίδει 707 ίππους και 935 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 9τάχυτο αυτόματο, ενώ όλες οι αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη έχουν πάρει έγκριση από την TUV.

Advertisement

Η Mercedes-AMG SL 700 R της Manhart θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 αντίτυπα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσες καινούργιες Mercedes AMG GT αντιστοιχούν σε μεταχειρισμένη Bugatti Divo;
H Manhart κάνει τη BMW M2 να μοιάζει με Type R
Land Rover Defender 512 ίππων από τη Manhart