Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Manhart κάνει τη BMW M2 να μοιάζει με Type R

Ελλάδα 0:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Manhart κάνει τη BMW M2 να μοιάζει με Type R

ΝΕΑ

H Manhart κάνει τη BMW M2 να μοιάζει με Type R

ΝΕΑ

Μόλις παρουσιάστηκε η νέα BMW M2 και ο βελτιωτικός οίκος Manhart προσφέρει την ετη δική του εκδοχή, η οποία εκτός από δυνατότερη, είναι και εμφανισιακά ακραία.

Advertisement
Advertisement

Το Manhart MH2 560 με τη δραματική εμφάνιση, έχει και τις επιδόσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Manhart δημοσίευσε τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για τη δική της εκδοχή της BMW M2, η οποία πέραν της εμφάνισης, θα έχει και σημαντική αύξηση στην ισχύ. Συγκεκριμένα, η Manhart κάνει λόγο για +101 ίππους σε σχέση με την εργοστασιακή εκδοχή του μοντέλου, που διαθέτει τον 6κύλινδρο σε σειρά twin turbo κινητήρα των 3,0 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Ο βελτιωτικός οίκος ανακοινώνει πως η ισχύς της δικής του εκδοχής του μοντέλου, είναι 560 ίπποι και 650 Nm ροπής. Το MH2 είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα με έλεγχο βαλβίδων και επιλογή –ανάλογα τη χρήση για την οποία το προορίζει ο εκάστοτε πελάτης- για χρήση ή μη καταλύτη. Σε ότι αφορά στην ανάρτηση, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει ελατήρια χαμηλώματος μόνο ή ριζική αλλαγή στην ανάρτηση με coilovers.

Οπτικά, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του MH2 είναι οι ζάντες αλουμινίου Manhart Concave One που είναι φινιρισμένες σε ματ μαύρο με χρυσούς δακτυλίους. Το κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα περιλαμβάνει αεροδυναμικά πτερύγια στο εμπρός μέρος και στα πλαϊνά μαρσπιέ, μια αεροτομή οροφής, καθώς και μια σταθερή πίσω πτέρυγα αλλά και διαχύτη κάτω χαμηλά.

Advertisement

Εκεί βρίσκεται και το φως των φρένων (στα πρότυπα των μονοθεσίων της F1) καθώς και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης με διάμετρο 100 χιλιοστών. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα χρυσά αυτοκόλλητα της Manhart που δίνουν έμφαση στις γωνίες του αμαξώματος και ιδιαίτερα σε εκείνες του μπροστινού προφυλακτήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιεροσυλία! Μετατροπή ιστορικών BMW σε ηλεκτρικά (+video)
Land Rover Defender 512 ίππων από τη Manhart
Νέα BMW M2: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;

 

 

Advertisement