Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τη Zenvo TSR-S στην πίστα (video)

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τη Zenvo TSR-S στην πίστα (video)

ΝΕΑ

Με τη Zenvo TSR-S στην πίστα (video)

ΝΕΑ

H TSR-S αποτελεί ένα εξωπραγματικό hypercar, made in Denmark, από τη Zenvo Automotive.

Advertisement
Advertisement

H εταιρεία με έδρα στη μικρή πόλη του Πρέστο, στο νησί Ζέαλαντ της Δανίας, δείχνει με τα δημιουργήματά της σε γίγαντες της αυτοκίνησης πως μπορείς να… κάνεις της δουλειά – δίχως εξωπραγματικά budget και εγκαταστάσεις.

Η TSR-S είναι ένα πραγματικό «θηρίο», ένα hypercar 1177 ίππων, που κάνει τα 0-100 χιλιόμετρα/ώρα σε 2.8 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε μόλις 6.8!

Είναι διθέσιο, με τον κινητήρα στο κέντρο, η τελική ταχύτητα του οποίου ορίζεται στα 325 χιλιόμετρα/ώρα και που έχει ένα ξεχωριστό ατού: την κινούμενη πίσω αεροτομή που ανάλογα με την κατεύθυνση του οχήματος, παίρνει αντίστοιχη κλίση ώστε να μεγιστοποιείται η παραγωγή κάθετης δύναμης!

Advertisement
Advertisement

Στο video που σας παραθέτουμε, η σκανδιναβική εταιρεία μάζεψε εντυπωσιακά πλάνα από τις ανά την Ευρώπη περιπέτειες του εν λόγω μοντέλου – στο πλαίσιο δοκιμών αλλά και παρουσιάσεων.

To ταξίδι της TSR-S ξεκινά από την πίστα του Βαϊράνο στην Ιταλία, συνεχίζεται στο αεροδρόμιο Βαντέλ της Δανίας και μετά το TT Άσεν στην Ολλανδία, το θρυλικό Σπα-Φρανκορσάμπ του Βελγίου, τη φημισμένη ανάβαση του Γκούντγουντ στην Αγγλία και τέλος στο Arctic Driving Center, στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας.

Δείτε περισσότερα στο ενδιαφέρον video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
H Zenvo TSR-S εν δράσει (video)

Advertisement

Οι ζάντες με ανθρακόνημα της Zenvo TSR-S (video)

Zenvo με ακόμα περισσότερο carbon