Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τα ελαστικά General Tire στην Κερατέα

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τα ελαστικά General Tire στην Κερατέα

ΝΕΑ

Με τα ελαστικά General Tire στην Κερατέα

ΝΕΑ

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και αμερικάνικη κληρονομιά στη βιομηχανία των ελαστικών, η General Tire, ως μέλος πλέον του γερμανικού ομίλου Continental, κατασκευάζει προϊόντα κορυφαίας αξιοπιστίας και ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Η General Tire έχει εξειδικευθεί σε ελαστικά  για 4×4 και SUV, προϊόντα θερινά, χειμερινά και all season, με ιδιαίτερα και καινοτόμα χαρακτηριστικά κατασκευής, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό ή δύσκολο είναι το έδαφος που κινούνται.

Τα off-road ελαστικά της General Tires κατατάσσονται ανάμεσα στα πλέον αξιόπιστα και ανθεκτικά στην αγορά. Όταν μιλάμε για τέτοιου είδους ελαστικά, προσδοκούμε να ανταπεξέλθουν σε διάφορες δύσκολες συνθήκες, είτε αυτές αφορούν βραχώδεις διαδρομές, είτε αμμώδη τοπία ή λασπωμένες εκτάσεις.

Μία πρόσφατη έρευνα της General Tire αποκαλύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον των οδηγών για την off-road οδήγηση και  τα 4×4 και στα SUV οχήματα. Από τους 2.000 οδηγούς 4×4 και SUV, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV.

Advertisement
Advertisement

Περισσότεροι από τους μισούς (52%) λένε ότι από τότε που απέκτησαν ένα 4×4 ή ένα SUV ξεκίνησαν να κάνουν περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με πιο πολλές οδικές εκδρομές, εξερεύνηση περισσότερων αγροτικών τοποθεσιών και συχνές διακοπές με κατασκήνωση.

Τέλος, όπως δείχνει η έρευνα, οι περισσότεροι που θέλουν να βιώσουν την οδήγηση εκτός δρόμου με το όχημά τους, αναζητούν τη γνώση και την εξοικείωση με τους βασικούς κανόνες της off-road  οδήγησης, ώστε οι εξορμήσεις τους να είναι ασφαλείς και συνάμα απολαυστικές.

Advertisement

Πρόσφατα βρεθήκαμε στην πίστα Attart Off Road Park, στην Κερατέα Αττικής, για να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των ελαστικών General Tire μέσα από μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών.

Advertisement

Επιπρόσθετα, με μήνυμα “Anywhere is possible”, η General Tire θα διαθέσει μια σειρά από τα κορυφαία off road ελαστικά της για τα εκτός δρόμου οχήματα του πάρκου, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να τα δοκιμάσουν.

Ο Γιώργος Κουταλιέρης, Διευθυντής Marketing στη EMA AE, στην διάρκεια της παρουσίασης των ελαστικών General Tire.

Η πίστα του Στέφανου Αττάρτ είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και ειδικά διαμορφωμένη πίστα εκτός δρόμου οδήγησης στην Ελλάδα, όπου οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν, είτε τα 4Χ4 οχήματα  του πάρκου είτε τα δικά τους οχήματα. Τα ατομικά σεμινάρια οδήγησης γίνονται σε λάσπη, χώμα, εμπόδια, πέτρες, βράχια και απότομες κλίσεις και προσφέρουν μια αξέχαστη off road περιπέτεια.

Advertisement

Η EMA AE – General Tire, εκτός από τη διάθεση ελαστικών για τους χρήστες της πίστας, δημιούργησε και μια mini έκθεση ελαστικών General Tire, εντός των στεγασμένων χώρων των εγκαταστάσεων του πάρκου, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία προϊόντα της GT.

Παράλληλα, η πίστα του πάρκου απέκτησε εξωτερική σήμανση General Tire, σε πολλά σημεία της, με σημαίες, πανό, banners κλπ. Επιπλέον, τους επόμενους μήνες, η EMA AE – General Tire, μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες, θα προσφέρει στους fans της off road οδήγησης μια σειρά από δωρεάν συμμετοχές στην πίστα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι της GT να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή off road εμπειρία στην Κερατέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε ελέγξατε για τελευταία φορά τη ρεζέρβα του αυτοκινήτου σας;
Από τι είναι κατασκευασμένα τα σύγχρονα ελαστικά;
Φθαρμένα ελαστικά: Εκτός απ’ τους κινδύνους, υπάρχει και το πρόστιμο