Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο video: Κλέβοντας το Rolex από το χέρι του οδηγού

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο video: Κλέβοντας το Rolex από το χέρι του οδηγού

ΝΕΑ

Απίστευτο video: Κλέβοντας το Rolex από το χέρι του οδηγού

ΝΕΑ

Κλέφτης αναβάτης μοτοποδηλάτου ντυμένος με στολή εταιρίας διανομών χτύπησε και προσπάθησε να σπάσει με σφυρί το παράθυρο. Συναγερμός στην αστυνομία για πιθανή επέκταση του φαινομένου σε όλη την Ευρώπη…

Advertisement
Advertisement

Το τζάμι ασφαλείας της Bugatti Chiron των 3,5 εκατ. ευρώ έσωσε τον Abdullah F. Al Basman.

Πιο συγκεκριμένα κλέφτης αναβάτης μοτοποδηλάτου ντυμένος με στολή εταιρίας διανομών χτύπησε και προσπάθησε να σπάσει με σφυρί το παράθυρο της Bugatti Chiron (αξίας 3.500.000 ευρώ), προσπαθώντας να κλέψει το Rolex από το χέρι του οδηγού της.

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια ληστείας βιντεοσκοπήθηκε και δείχνει τον αναβάτη να αποτυγχάνει και στη συνέχεια να απομακρύνεταιΟδηγός της Bugatti ήταν ο Abdullah F. Al Basman.

Ο Pllayboy από το Κουβέιτ γνωστός από τη δημοσίευση φωτογραφιών του στο internet, με τα σπορ αυτοκίνητα και τα πολύτιμα ρολόγια του, έγινε στόχος ενώ οδηγούσε στο κέντρο του Λονδίνου. Φορούσε ένα Platinum Rolex Daytona, αξίας 130.000 ευρώ.

Advertisement

Την παραλίγο ληστεία είδαν και κινηματογράφησαν περαστικοί στο Park Lane του Λονδίνου κοντά στο Hyde Park Corner, στο Mayfair την Κυριακή το μεσημέρι. Στο video φαίνεται ο επίδοξος ληστής να χτυπά το αυτοκίνητο αρκετές φορές πριν αυτό  απομακρυνθεί γρήγορα. Ένας άλλος αναβάτης -επίσης με στολή διανομέα- είναι μαζί με τον κλέφτη καθώς φεύγουν από το σημείο. Η αστυνομία πιστεύει ότι αυτό το περιστατικό  συνδέεται με την επίθεση και σε άλλο άνδρα 40 ετών , από τον οποίο έκλεψαν το ρολόι του στο Mayfair την ίδια μέρα.

Σημειώστε πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός οπλοφορούσε και θα μπορούσαν να είχαν συμβεί τα χειρότερα για τον αναβάτη-κλέφτη…

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο απίστευτος νέος τρόπος που κλέβουν αυτοκίνητα (+video)
Κλοπές αυτοκινήτων: Ιδού το αγαπημένο τους στην Ελλάδα
Το απίστευτο κόστος της οροφής της Βugatti Chiron