Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ποιο αυτοκίνητο χάρηκε το Ελληνικό καλοκαίρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (+video)

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ποιο αυτοκίνητο χάρηκε το Ελληνικό καλοκαίρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (+video)

ΝΕΑ

Με ποιο αυτοκίνητο χάρηκε το Ελληνικό καλοκαίρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (+video)

ΝΕΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκληρώνει σιγά-σιγά τις διακοπές του, έχοντας απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι με ένα αυτοκίνητο MVP όπως και ο ίδιος.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας κλείσει τις υποχρεώσεις του στο μαγικό κόσμο του NBA, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού στην χώρα μας.

Για της μετακινήσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιλέξει να κινείται με ένα αυτοκίνητο αντίστοιχου “βεληνεκούς” με το δικό του.

Ο λόγος για ένα Land Rover Defender 110, στην έκδοση με τον 3λιτρο κινητήρα βενζίνης και τα 400 άλογα. Ένα αυτοκίνητο με απεριόριστες δυνατότητες και υψηλό κύρος όπως και ο σταρ του ΝΒΑ και βέβαια με μεγάλους χώρους που είναι απαραίτητοι για τον σωματότυπό του. Το αυτοκίνητο ο Γιάννης το παρέλαβε από τις εγκαταστάσεις της SPANOS LUXURY CARS, επίσημου αντιπροσώπου της Land Rover και της Jaguar στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο video που ανέβηκε στο Tik Tok, ο Γιάννης δείχνει να απολαμβάνει το Defender λέγοντας: “Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, θα πρέπει να οδηγείς ένα Defender” (“Want to be the best player of the year, you got to ride on a Defender”).

Το ενθαρρυντικό για τους Έλληνες φιλάθλους είναι ότι ο Γιάννης δείχνει ιδιαίτερα κεφάτος, κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις ότι τελικά θα τον δούμε να στελεχώνει την Εθνική μας στο κυνήγι ενός μεταλλίου στο Μουντομπάσκετ της Κίνας που αρχίζει σε λίγες ημέρες, αρκεί να του το επιτρέψει το ιατρικό  team.

Advertisement

Μέχρι τότε πάντως, το Defender 110 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζουν να αποτελούν ένα αχώριστο δίδυμο, αποτελώντας τον απόλυτο συνδυασμό υψηλού status και κορυφαίας απόδοσης. Και με μία ξεκάθαρη διάθεση κυριαρχίας, είτε αυτό αφορά τα γήπεδα είτε έχει να κάνει με τους δρόμους.

 

@spanos.luxury.cars Feeling grateful @Giannis Antetokounmpo for trusting us with your choice of the Land Rover Defender. #LandRover #Defender #giannis_antetokounmpo #NBA #MVP #SpanosLuxuryCars ♬ πρωτότυπος ήχος – Spanos Luxury
Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην SPANOS LUXURY CARS η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αγόρι από τα Σεπόλια στην κορυφή του NBA
Premium υπηρεσίες με τη σφραγίδα Defender

 

Advertisement