Live Κίνηση
Περισσότερα
Defender 2023

Premium υπηρεσίες με τη σφραγίδα Defender

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Premium υπηρεσίες με τη σφραγίδα Defender

Defender 2023

Premium υπηρεσίες με τη σφραγίδα Defender

Defender 2023

Από ένα κορυφαίο brand όπως είναι το Defender, τα premium services είναι μια λογική εξέλιξη. Ο βρετανικός θρύλος προσφέρει ένα αξεπέραστο luxury experience, συνώνυμο με το ένδοξο όνομα αλλά και τη φήμη του.

Advertisement
Advertisement

Η σημασία στη λεπτομέρεια, η προσοχή στον πελάτη και η κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών αποδεικνύει γιατί το Defender βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του συνειδητοποιημένου κοινού. Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο…

Η νέα δωρεάν υπηρεσία PickUp & Redelivery του Defender διώχνει το άγχος από κάθε ιδιοκτήτη. Έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν να παραλάβουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο του πελάτη από τον δικό του χώρο και το επιστρέφουν με πιστότητα και ασφάλεια στα χέρια του μετά το πέρας των απαραίτητων επισκευών-εργασιών.

Advertisement
Advertisement

Από 1η Μαΐου, θα ισχύσει μάλιστα το περίφημο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης “extended warranty”, κάτι που σημαίνει πως όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν ως στάνταρ εγγύηση 5 χρόνια αντί για 3 που ήταν μέχρι τώρα, και μάλιστα, η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης των 2 εξτρά χρόνων θα προσφέρεται και σε ήδη πελάτες της φίρμας, στα αυτοκίνητα των οποίων δεν έχει λήξει ακόμη η περίοδος εγγύησης.

Save and Care Premium

Το νέο πρόγραμμα “Save and Care Premium” προσφέρει την βέλτιστη συντήρηση στο Defender σας με τους καλύτερους οικονομικούς όρους. Αφορά σε νέα αυτοκίνητα και καλύπτει το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών (βάσει του προγράμματος συντήρησης του κατασκευαστή) όλων των προγραμματισμένων service για το χρονικό διάστημα και τα χιλιόμετρα που θα επιλέξετε.

Advertisement

Όπως επίσης, περιλαμβάνει το κόστος των JLR Castrol EDGE® Professional λιπαντικών που απαιτούνται στα προγραμματισμένα service, τα αναλώσιμα που σχετίζονται με το σύστημα φρένων του αυτοκινήτου σας (τακάκια, δισκόπλακες), όσες φορές κι αν απαιτηθεί αλλαγή τους στη διάρκεια του προγράμματός σας, τους υαλοκαθαριστήρες, όσες φορές κι αν απαιτηθεί αλλαγή τους στη διάρκεια του προγράμματός σας και το κόστος για την ποσότητα AdBlue που απαιτείται να συμπληρωθεί στα προγραμματισμένα service κινητήρων Diesel.

Advertisement

Η δυνατότητα επιλογής ως προς τη χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι από 24 έως 60 μήνες και ως προς τα χιλιόμετρα έως 100.000 χλμ. Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό κατά την αγορά του αυτοκινήτου και διατίθεται αποκλειστικά μέσω των Επίσημων Συνεργατών της εταιρίας.

Γνωρίστε το κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών

Advertisement

Σε ότι αφορά τώρα στο έξυπνο πρόγραμμα συντήρησης “Land Rover Save and Care Premium”, ο πελάτης προπληρώνει το συνολικό κόστος των προγραμματισμένων service που θα χρειαστεί το αυτοκίνητό του στο χρονικό διάστημα που θα επιλέξει ο ίδιος. Το κόστος έχει υπολογιστεί βάσει των τρεχόντων τιμών, εξασφαλίζοντας στον πελάτη ότι η όποια μελλοντική προσαύξηση σε ανταλλακτικά και εργασία δεν θα τον επηρεάσει.

Το κόστος μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του αυτοκινήτου και να επιμεριστεί στο μηνιαίο μίσθωμα σε περιπτώσεις leasing, ενώ παράλληλα δίνονται οι επιλογές εξόφλησης είτε σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε εφάπαξ. Το πρόγραμμα “Land Rover Save and Care Premium” συνοδεύει το αυτοκίνητο, ακόμη και σε περίπτωση μεταβίβασης σε νέο ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειδική έκδοση για το Land Rover Defender
Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;
Mobility 2022: Land Rover Defender 110 P400e AWD